1–12 / 14 találat

Neve szorosan kapcsolódik a nagy teljesítményű High-End erősítéstechnika kifejlesztéséhez. Pályafutásának több mint 30 évében D’Agostino számtalan úttörő előrelépést tett az erősítők, előerősítők, CD-lejátszók és surround processzorok kivitelezésében. Talán a legszenvedélyesebb személyisége az audio-iparnak, elért eredményeit misem bizonyítja jobban, minthogy a világ legjobb hangsugárzó konstruktőrei támaszkodnak a D’Agostino tervezte erősítők legfontosabb hangzási paramétereire vagy kiállításaikon a D’Agostino erősítőkkel tartják a bemutatót.

Dan D’Agostino volt az alapítója és főmérnöke a Krell Industries cégnek 2009-ig, majd a több évtizedes tapasztalatok után belefogott egy teljesen új kezdetbe, egy új vállalatba és termékei számára meghatároz egy új state-of-the-art kivitelt. Ma teljesen új alapokon nyugvó, modern fejlesztésekkel és formatervekkel foglalkozik. A nevét viselő termékek nem csak a hangminőség új szintjét jelentik, de megjelenésükkel a nappali díszei lehetnek. A termékek képviselik a zeneszerzők által elképzelt, a hangfelvételeken meglévő hangminőség még tömörebb, még különlegesebb és még élethűbb hangzását.


Húsvéti nyitvatartás:

2020.04.11. szombat: Előzetes bejelentkezés alapján

2020.04.10,12,13: Zárva

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal