Kedves Ügyfeleink!

A szenvedélyünk a hifi menüpontot azért hoztuk létre, mert szerettük volna jelezni Önöknek, hogy az Audiophile-Szalon nem “csak” egy hifi bolt, ahol hifi, audiophile, high-end termékeket lehet megvásárolni, hanem sokkal több annál.

A Tulajdonos Úr több évtizede foglalkozik az audiotechnika rejtelmeivel és olyan szakembereket válogatott maga mellé az Önök döntésének segítőjeként, akik szintén több éves, évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Így nem fordulhat elő, hogy Ön egy olyan erősítőt vesz egy olyan hangfal szettel, amely ugyan nem a legolcsóbb kategória, de a hangminősége egymással párosítva kívánni valót hagy maga után.

Szenvedélyünk a hifi!

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten a legjobb minőségű hangtechnikát birtokolhassa, élvezhesse, legyen szó 300 ezres, vagy 40 milliós kategóriáról.
Nálunk minden ügyfél egyenlő. Ugyanannyira fontos mindenki, hiszen audio barátok vagyunk.

Szívesen beszélgetünk Önökkel akkor is, ha nincs mögötte valós vásárlási szándék, de érdeklődik a különböző technikák iránt.
Szívesen mondjuk el, hogy mi a különbség egy 5 ezer és egy 50 ezer forintos kábel között.

A hifi az életünk! Erre tettük fel a mánkat, a holnapunkat és sokszor a családunk is értetlenül áll az előtt, hogy mit keresünk még este 10 órakor a boltban.

Kedves Hifi Barátok!

Gyertek! Beszélgessünk! Forduljatok hozzánk kérdéseitekkel, kéréseitekkel, hiszen a hifi egy külön világ a rohanó személytelenség forgatagában.

Elkötelezettségünk a forgalmazott márkáink iránt több tekintetben tetten érhető.

A különböző gyártók termékeinek képviseletét hosszas válogatás után vállaltuk be.
Az egyes márkák képviseletéért “meg kell harcolni” mert az egyes gyártók nem adják termékeiket csak abban az esetben, ha ezirányú tevékenységünket teljes körben látjuk el.
Ebbe a fogalomkörbe nemcsak az eladás tartozik bele, de a vevőszolgálat, a szervíz, az installálás és az a gondosság amivel a vásárló
megelégedettségi faktora növekszik. A hivatalos márkaképviselet azt is jelenti, hogy minden általunk forgalmazott termék hazai garanciával rendelkezik,
a törvényekben előírt számlázással, a világpiachoz igazodó árképzéssel kerül értékesítésre.

Több gyártó ragaszkodik a világpiacon kialakított kapcsolataihoz, nevezetesen némelyik hangsugárzógyártó előírja melyik márka erősítőivel történjen a bemutatás. Ugyanez fordítva is igaz, hiszen évek óta pertnerek, a magyar piacon is így kívánnak megjelenni. Mi nem ragaszkodunk a beidegződésekhez, szeretünk kipróbálni formabontó dolgokat is, tudva azt, hogy minden vásárlónak más az igénye, ízlése, értékítélete és hozzáértése a készülékekkel és hangsugárzókkal kapcsolatban és ezért igénylik a rugalmasságot. Mivel több évtizede foglalkozunk az otthoni muzsikálás “hangkonzervjeinek”  kibontásával, bőséges tapasztalattal és ismeretanyaggal rendelkezünk a hifi és High-End zenei élmény megvalósításában. Egyenlő jelentőséget tulajdonítunk az erősítőknek, hangsugárzóknak és a helység akusztikájának. Minden alapegységből több árkategóriát tudunk felvonultatni és ezekből bemutatót tartani, akusztikailag jól kialakított helységeinkben.

Mindezek következtében nem vagyunk márkafüggetlenek, de szenvedélyességünk vezető, prémium márkák megjelenítése esetén az emberi fülre és lélékre hatva elnézhető. Igyekszünk vásárlóink és hifi-barátaink szubjektív értékítéletét tekintetbe véve tanácsot és alternatívákat adni az otthoni szórakozás mégjobb megvalósítására.