1–12 / 66 találat

A Sonus Faber bemutatása:

Minden érzékszervére hat. A gyönyörű megjelenés a szemeit, a csodálatos zeneiség pedig a füleit kényezteti. A Sonus faber igényes megjelenését, és muzikalitását az egész világ elismeri. Minden hangfal válogatott, kiváló minőségű természetes alapanyagokból, környezetbarát technológiák alkalmazásával, kézimunkával, Olaszországban épül

 A Sonus Faber filozófiája:

Művészi szintű famegmunkálás, technológia és érzékenység. Ez a három összetevő alkotja a Sonus faber legfőbb értékét, amivel a hangfalait építi. Kimagasló minőségű muzikális bemutatás mód, és a hangszer készítők minden apró részletre kiterjedő fa megmunkálás technológiája jellemzi. A zene iránti elkötelezettségüket tetten érheti a különböző szériák bemutatás módjában. Minden sorozat tisztelgés az olasz hagyományok és a művészet előtt.

Napjainkban a márkanév a világ egyik legnagyobb audio-portfóliójának a McIntosh Groupnak tulajdona. A McIntosh Group és leányvállalatai az audiofil és a High-End szektor legnagyobb szállítói.

 


Akció
21 600 Ft 16 900 Ft
47 
Akció
72 000 Ft 51 900 Ft
144 
Akció
159 000 Ft 100 000 Ft
Akció
220 000 Ft 108 000 Ft
117 000 Ft
325 

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal