Kedves Látogatónk!

Amennyiben ezeket a sorokat olvassa, nagy a valószínűsége annak, hogy Ön olyan Audio-barát, akinek a lehetőségeihez mérten a legtökéletesebb választás mellett fontos a szakértelem, a precízitás és a megbízhatóság.

Hosszú ódákat tudnánk itt zengeni arról, amit már oly sokan leírtak, amit már oly sok helyen olvasott.

Írhatnánk nem megfelelően berendezett szalonokról, áfamentes, így kérdéses garanciájú és eredetű termékekről, de ha megbocsátanak a Tisztelt látogatók, inkább nem.

Az Audiophile Szalon az olvasmányos és ügyfélbarát bemutatkozás mellett elkötelezett a precizitás, a magas minőség és az elégedett ügyfelek iránt, így csapatunkról néhány szóban, amolyan szikár és nyers, de pontos és vitathatatlan tényeket adunk információként.

  • Az Audiophile-Szalon a legtöbb prémium márka kizárólagos importőre Magyarországon és több országban egyaránt.
  • Az importőrségből fakadóan nincs olyan hely ma az országban, ahol az Audiophile Szalon kipróbálható, meghallgatható termékportfólióját bárki akár csak megközelítené.
  • Ügyvezetőnk Jancsa Attila, már gyermekkorában is az egykori korszak, akkor szinte elérhetetlen, aktuális rádióit szedte szét ahelyett, hogy focizott volna a grundon.
  • Tanulmányai és megszerzett ismeretanyaga miatt Attilától nem igazán sikerült még olyat kérdezni az audiotechnológia világából, amire nem tudta azonnal a választ. Ha mégis, akkor az adott kérdés nagy valószínűséggel hiányzik a wikipedia-ról is.
  • A bemutatóteremben dolgozó kollégákkal, Gáborral és Péterrel szemben az állásinterjú alatt nem csak a magas szintű szakmai, lexikális tudás volt az elvárás. Mindketten huszon éve bűvölik a hifit otthonukban, tökéletesítik a szaktudásukat, fülüket és természetesen hifijüket. A kezdetektől a csapat tagjai. Elkötelezettségüket, felkészültségüket konkrét elektrotechnikai feladatok megoldásával is igazolták, habár Pétert – aki szervízvezető és műszaki igazgató volt – már ismerte korábbról a tulajdonos Úr.    Balázs, pedig ahogyan mondani szokás a sportban, saját nevelés. Már több mint fél évtizede erősíti a teamet, ezidő alatt egyre nagyobb tudást magába szívott a hifi és a zene iránti szerelemből fakadóan.  Csaba pedig a debreceni üzletünket vezette éveken át, de annak megszűnése után is velünk maradt és távolból nyújt segítséget amiben tud.
  • A ‘hifi’, mindannyiunk számára hosszú évek, évtizedek óta nem más, mint hobbi és szerelem, ez meglátszik és hallható a velünk eltöltött idő alatt.

Sorolhatnánk itt érvek tömkelegét annak igazolására, hogy miért is érdemes az Audiophile Szalont választani, de ezt sem tesszük.

Hiszünk abban, hogy azok az ügyfelek, akik a magas minőség mellett valóban az elkötelezettséget, ügyfélorientált gondolkodásmódot tartják szem előtt és valóban fontos, hogy a döntésük előtt ne csak meghallgathassák a kiszemelt eszközt, hanem összehasonlíthassák hangzásukban a piacon lévő szinte minden egyes valós konkurenciájával, azok úgyis megtalálnak Bennünket.

Mi pedig elvárjuk Önöket tisztelettel, elhivatottsággal, alázattal és segítőkészséggel akár csak egy beszélgetésre és kávéra is.

Végezetül szeretnénk leszögezni:
Az Audiophile Szalon üzletpolitikájába nem fér bele, hogy ne az ügyfél hosszú távú érdekeit nézve tegyünk javaslatot. Kérjük vegye ezt figyelembe még akkor is, amikor konkrét vásárlási szándékkal és készpénzzel érkezik lemezjátszót vásárolni, majd szakértő kollégáink a lemezjátszóval együttműködő rendszer megismerése után egyszerűen nem engedik megvásárolni esetlegesen azt a terméket, amelyről egyértelműen tudják, hogy nem nyújt 100%-os tökéletességet.

AudioBaráti Üdvözlettel,

Attila, Péter, Gábor, Balázs és Csaba