1–12 / 37 találat

Touraj Moghaddam a Vertere cég vezetője és a termékek tervezője hangsúlyozza, hogy a kábelek nem tekinthetők a berendezések kiegészítőinek – egyenrangúak a végeredmény megvalósításában és nem változtathatják meg a kialakított rendszer hangzását. Az összekötő és a hangszóró kábelek a rendszer kulcsfontosságú összetevői, szinte lehetetlen feladatot végeznek annak érdekében, hogy a jelfolyam érintetlen és a zene üzenete hű maradjon a hanglánc elejétől a végéig. Nem azért tervezett saját kábeleket, mert nem talált magának megfelelőt, hanem mert azok amiket talált szemérmetlenül drágák voltak. Nem elég a jó minőség bármi áron, ezért Mr. Moghaddam végül is úgy döntött, hogy saját kábeleket tervez. Az eredmény igazán különleges, a kézzel épített kábel sorozat. A kábeleket a különösen nagy teljesítmény elérése érdekében saját módszerrel kikísérletezett technológiával olyan vezetőkből építette fel, amelyek közül néhány vastagsága csak töredéke az emberi hajszálnak.  „Ahhoz, hogy kitoljuk a teljesítmény határait minden területen, szükség van a lezajló folyamatok megértésére és azok kezelésére a hanglánc minden pontján” vallja Mr. Moghaddam. A kutatás és fejlesztés két év alatt hozta meg gyümölcsét. 2011 februárjában látott napvilágot a teljes Pulse sorozat, analóg és digitális, összekötő és hangszóró kábel rendszer. Minden kábel aprólékosan, szigorú előírásoknak megfelelően, a mester ellenőrzése alatt készül, mert az ismeretlen eredetű és valamilyen hangzatos névvel feliratozott kábelek ideje lejárt.


Analóg összekötő kábel

Vertere Pulse D-Fi fejhallgató kábel

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal