Roon Partner Update 2019 július

Roon Partner Update 2019 július

Kivonatot teszünk közkinccsé a 2019 júliusi Roon Partner listájából. Három általunk képviselt márkanév legújabb készülékeit is tartalmazza. A teljes támogatási listát a https://roonlabs.com/partners.html oldalon tekintheti meg. Független szervezetként a Roon kétféle kategóriába sorolja az általa tesztelt berendezéseket. A lenti információk alapján megtervezheti a saját Roon rendszerét. Ha szükséges, kérjen tőlünk segítséget!

Roon Ready

A Roon Ready hálózati lejátszók beépített Roon technológiát tartalmaznak, amelyek nagy felbontású fájlok streaming lejátszását teszik lehetővé. A Roon rendszer ezekkel közvetlen kapcsolatba tud lépni, így az elérhető legmagasabb hangminőséget garantálja. A Roon felhasználói interfészen keresztül akár hangerő szabályzás is lehetséges.

Roon Tested

A Roon Tested minősítésű készülékeket a Roon Labs és a gyártó is tesztelte, hogy a beépített technológia a maximális kompatibilitással rendelkezzen. A Roon rendszer ezeket a készülékeket felismeri a hálózatban, és a beépített technológia által biztosított optimális hangjel formátumokat alkalmazza az adatforgalomban.

Lássuk elsőként az újdonságokat!

Cambridge Audio

 

Roon Tested

A Cambridge Audio Edge és CXN (V2) készülékei kapták meg a Roon Tested minősítést. Az Edge A, az Edge NQ és a CXN (V2) alkalmazható USB csatlakozáson keresztül Roon funkcióra. Ezen túl az Edge NQ és a CXN (V2) streaming funkcióra is képes a beépített Chromecast alkalmazással.

A gyártó egyéb Roon termékeit a linken tekintheti meg

Cambridge Audio Roon termékei

ELAC Alchemy DDP-2

Roon Ready

Az Elac már a negyedik Roon Ready készülékét mutatta be. Az ELAC Alchemy DDP-2 All-in-one egység 1U méretben DAC, előerősítő és Roon Ready hálózati lejátszó.

A gyártó egyéb Roon termékeit a linken tekintheti meg

ELAC Roon Ready készűlékek

McIntosh C53

Roon Tested

A McIntosh 11 Roon Tested kategóriás készüléket gyárt. A legújabb ezek közül a C53 előerősítő, amely 16 bemenetet fogad, emellett 8-sávos analóg equalizátort is tartalmaz. A beépített csúcs minőségű DAC DSD512-ig mindent támogat.

Nézzen rá az újdonságra a linken

McIntosh C53 Sztereó Előerősítő és DSD DAC

Más általunk képviselt márkanév is gyárt Roon támogatással készülékeket. A német T+A például széles kínálattal rendelkezik.

https://roonlabs.com/partners/t_a.html

Keressen minket az elérhetőségeinken, ha Roon rendszert tervez!