Sonus faber SF16 Az újragondolt életstílus

A Sonus faber legújabb „játéka” az életstílus-hifi fogalmának teljes újraértelmezése az SF16 modellszámú mindent egyben sztereó rendszerben. Tartalmaz mindent amire szükség van ma egy komplett hálózati játszó és kihangosító egységben.

A Sonus Faber újra abszolút gyönyörűt alkotott, ami látható és tapintható. A tervezés alapja a Sonus Faber alapítója néhai Franco Serblin eredeti hangszóró rendszere a „Snail” modell. A tervezési cél az volt, hogy akár az értő akár az ártatlan szemlélő beleszeressen egy másodperc alatt.

A zenei forrás Wifi-ről működő, DTS képes, akár 24bit/192kHz streaming lejátszó, de fel van fegyverkezve digitális és analóg bemenetekkel is. A DSP vezérelt, pro-audio D-osztályú erősítők akár 1400 Watt pillanatnyi teljesítményre is képesek. A hangsugárzó rész tíz hangszóró nyomókamrás konfigurációban és a két-két közép- és magas hangszóró motorosan, teleszkóp módjára kitolva – egy asztali csoda.

Az SF16 kézzel készül Olaszországban, limitált darabszámú termék, a tervezett darabszám csupán 200 egység évente. A dedikált Sonus faber kereskedők le is kötötték az első évi kapacitást.