Sonus Faber Magyarországon

Sonus Faber Magyarországon

Az olasz Sonus faber hangfalgyártó termékei ismét kaphatóak Magyarországon, immár új forgalmazó, az Audiophyl Kft. kínálatában.

Sonus faber Aida hangfal

A Sonus faber története 1980-ig nyúlik vissza. Azóta gyártanak – kézimunkával – kiemelkedően magas minőséget képviselő hangdobozokat. Ezt a neveik is sugallják, melyeket világhírű itáliai hangszerkészítő mesterekről – Amati, Guarneri, Stradivari – és szűkebb hazájukról – Cremona városáról – kapták. Választékuk a monitor mérettől kezdve egészen a hatalmas, több száz kilós hangfalakig (The Sonus faber) terjed, melyeket minden zeneszerető és hifista, életében legalább egyszer szeretne meghallgatni. Erre hamarosan lehetőség nyílik, mert már augusztusban megérkeznek az Audiophile Szalonba az első mintadarabok.

Sonus faber Elipsa hangfal

A jelenlegi kínálatból az ultra high-end kategóriába tartozó Aida mellett Amati futura, Elipsa, Cremona M, Cremona M Auditor és a teljes Venere széria várja majd az érdeklődőket és a vevőket.

Sonus faber Cremona hangfal

Utóbbiból házimozi hangfalszett is összeállítható, valamint természetesen a Sonus faber család többi tagja is megrendelhető.

Forrás:[www.av-online.hu]Sonus faber Vertere hangfal