Primare R35 és R15 phono előerősítők

Primare R35 és R15 phono előerősítők

A Primare R35 MM/MC lemezjátszó előerősítő a gyártó legújabb tervezésű és valaha épített legjobb lejátszott hangminőséget biztosító eszköze, míg az olcsóbb R15 kisebb méretben a nagyobb testvér számos technológiai megoldását megörökölve készült.

A teljes komponens szélességű R35-ös típus esetében csatornánként konfigurálhatók a hangszedő bemenetek és az egyszerűen értelmezhető kapcsoló beállításokkal igény szerint minden paraméter könnyen beállítható. A szubszonikus szűrő aktiválásával kiküszöbölhetők az alacsony frekvenciás zavarok és a membrán belengések. A phono a hangrendszer erősítőjéhez RCA vagy XLR kimenetekkel egyaránt csatlakozható.

A széles impedancia és kapacitás beállítás lehetőségek bármely mozgó mágneses vagy mozgó tekercses hangszedőt támogatnak, a Gain átkapcsolható (MM 50 dB-ig, MC 76 dB-ig) így optimalizálható a kimeneti jelszint az előerősítő bemeneti érzékenységéhez. A készülék rendszerbe illesztését a Trigger be és kimenetekkel vezérelhető be és kikapcsolás segíti.

A midi méretű Primare R15 MM/MC lemezjátszó előerősítőnél DIP kapcsolókkal választhatja ki az impedancia és egyéb beállítások közül az alkalmazott hangszedőhöz leginkább megfelelőt. A Gain átkapcsolható (45 dB MM, 65 dB MC), ami segít a hangerő különbségek vagy a túlvezérlés megszüntetésében.

A készüléknél alkalmazott technológiák zöme az R35 nagy testvértől származik. A szubszonikus szűrő aktiválásával megakadályozhatja az alacsony zavaró frekvenciák bejutását, míg a Trigger be és kimenetekkel a lemezjátszóval egy rendszerként vezérelhető. Az RCA kimeneti csatlakozás kiváló minőségű aranyozott verzió.

Specifikáció:

Forrás:[www.hifipiac.hu]