Frissítést kapott a McIntosh MX123 AV Processzor

Frissítést kapott a McIntosh MX123 AV Processzor

A McIntosh a napokban tette elérhetővé a 360 Reality Audio frissítést az MX123 AV Processzorokon. A Sony új objektum bázisú hangzás rendszere lehetővé teszi, hogy a művészek igazán kiélhessék az alkotói vágyukat nem csak a hangszer használat, de a hangzás terén is.

Mi az a 360 Reality Audio?

Az ilyenkor szokásos túlzások mellőzésével próbáljuk bemutatni. Az egyes hangszerek hangjának 360 fokos ábrázolás módja teszi majd különlegessé az élményt. Nem csak a hangszerek és hangszer csoportok, de a közönség hangját is tartalmazhatja a felvétel, ami a koncert anyagok különleges hangulatát idézheti fel. A funkció a kompatibilis zenei anyagokon okos telefon alkalmazással vezérelhető. Lehetőséget ad a zenészeknek, hogy egyedi hangzás módot válasszanak művük bemutatásához. Ki ne kapta volna már fel a fejét Roger Waters felvételében a kutyaugatásra? Képzeljék el, most mi lesz várható?

Mivel streaming anyagokról van szó, gyors elterjedésre lehet számítani. A Processzoron a szoftver frissítést a Setup Menu>General>Firmware elérési úton végezheti el.

Műszaki adatok: