Audio Research Reference 160S Év Terméke díj 2020

Audio Research Reference 160S Év Terméke díj 2020

Alig van hátra néhány nap az idei évből, minden audió termékekkel foglalkozó magazin kihirdeti a kategória győzteseit.

A Soundstageaustralia esztétika és hangminőség kategóriájának győztese az Audio Research Reference 160S sztereó végerősítő. Edgar Kramer a következő ajánlást írta hozzá a márciusi bemutatójának végén:

Milyen módon ajánlhatom figyelmébe ezt a nagyszerű elektroncsöves erősítőt? Nos, a lelkes kezdő zenerajongóknak azt tudom mondani róla, hogy tisztán, torzításmentesen szólaltatja meg a forrás hangját attól függetlenül, hogy csöves. Egyértelmű előnye a kiváló színpadkép bemutatás, amit kedvelni fog benne, különösen trióda módban. Olyan gazdag történelmű gyártótól származik, amely sokak által irigyelt hírnevet és példaértékű háttér támogatást tudhat magáénak. A tulajdonost igazi büszkeséggel töltheti el a millió dolláros megjelenése, és az örök életre szóló építési minősége.

Olyan tapasztalt zenerajongók számára, akik mindennél többre értékelik a zene tiszta bemutatás módját, különösen figyelmükbe ajánlom ezt a végerősítőt. Az ultralineár és trióda átkapcsolás mód miatt olyan, mintha két erősítője lenne. Bármelyik lehet a kiválasztott kedvence, mindkettőnek megvan az íze. Számomra, akit körbe vesz az ultralineáris erősítés mód, igazi felüdülést jelentett a trióda beállítás lehetőség. A REF160 olyan szakács, amelynek mindkét íz igazi specialitása.

Mit tehetnénk ehhez hozzá? Jöjjön el, és hallgassa meg nálunk!

A teljes bemutató magyar fordítását a linken olvashatja:[https://audiophile-szalon.hu/audio-research-reference-160s-soundstage-bemutato/]