Elac SUB2090 aktív mély-sugárzó

Az Elac megalkotta fennállásának eddigi legnagyobb aktív mély-sugárzóját a SUB 2090 típusú mélynyomót.

Az új, nagy-teljesítményű mély-sugárzó tökéletesen illeszkedik a zenéhez és a filmek hangeffektusaihoz. Kettő 30cm átmérőjű, speciális AS membránnal rendelkező hangszóróit 1200Watt maximális teljesítményt nyújtó erősítő hajtja meg.

A mély hangfrekvenciák átvitele már 17 Hz-től megindul, hűen érzékeltetve a legmélyebb hangok világát. Szintén fontos, hogy a SUB2090 a házimozi mindhárom front oldali csatornájával foglalkozik, bal-, jobb- és a center-csatorna jeleit feldolgozza. A legizgalmasabb mégis az automata kalibrációs rendszer, ami könnyedén illeszti az Elac SUB2090 aktív mély-sugárzót helységünk akusztikájához. A gyártó által készített alkalmazás és az okos-telefonjaink mikrofonja segítségével a beállítási művelet néhány perc alatt elvégezhető.

A memóriában elraktározott négy gyors-beállítás áll rendelkezésre a használat megkönnyítésére. Ezen kívül teljes szabadságot ad felfedezni a lehetőségeket. Ilyen például a parametrikus equalizer, az alul-áteresztő szűrő egyéni beállításai vagy az energiatakarékos üzemmód.

Ezt a mély-sugárzót a szakma sokáig emlegetni fogja, mint a teljesítmény és a komfort szinonimáját.