Wadia di322 DAC/előerősítő

Az 1988-ban alapított Wadia Digital, az egyik legfontosabb High-End audio-készülékeket gyártó vállalat, elkötelezett a digitális audio termékek fejlesztésének irányába. A luxusmárkák között nemcsak kivitelével trendinek számító Wadia Digital legújabb termékével a di322 modellel újra hozza formáját.

Sorrendben a második nagy felbontású digitális előerősítő/DAC, de a márka ezzel a modellel csak  fokozza a teljesítmény és a minőség, valamint a felhasználhatóság együtthatójának magasságát.

Mivel ma nem elég a digitális bemenetek két fő típusa, az optikai- és koax-csatlakozások megkettőzése, a Wadia di322 DAC/előerősítő ennél jóval többet kínál és még egy nagy-teljesítményű fejhallgató erősítőt is tartalmaz.

Az USB-kapcsolaton keresztül kompatibilis a DSD64, DSD128 és DSD256 zenei fájlokkal, valamint a PCM fájlokkal akár 32-bit/384kHz mintavételezéssel, természetesen ide értve az DXD 352.8kHz és DXD 384kHz formátumokat. A két optikai és koaxiális bemenet a PCM fájlokat akár 24-bit/192 kHz mintavétellel tudja átalakítani és a kiváló jelet analóg erősítők részére közvetíteni. A di322 fel van készítve egy speciálisan kialakított DIN csatlakozóval, a jövőbeli Wadia SACD/CD  DSD-kódolású audio-jeleinek fogadására.

Az előerősítő/DAC változtatható szimmetrikus és aszimmetrikus analóg kimenet segítségével  csatlakozik külső erősítőkhöz.

A Wadia filozófiáját az elektronikai iparban véghez vitt újítások és a fejlesztések magas foka határozza meg. A Wadia terveit a technológia és az általa alakított zene kényes egyensúlya, valamint ezen területek iránti szenvedély határozza meg. Ez a helyes kombináció lehetővé tette a technikai készség és a zenei élvezet kiteljesedését.

Kérjük kísérje figyelemmel híreinket, beszámolunk a hazai beérkezéséről!