1–12 / 17 találat

A Sonus faber ismét létrehozott valami szépet. A Pryma fejhallgató a cég első olyan terméke, amely nemcsak díszíti nappalinkat, hanem velünk lehet otthonunkon kívül is. Könnyen meglehet, hogy egyesek ebben a szenzációs megjelenésű, szép kivitelű, kiváló minőségű termékben mindent megtalálnak amit eddig kerestek.

A Sonus faber az egyik első nagy cég, amelyik úgy döntött, hogy új értéket teremtve összekapcsolja a műszaki tartalmat a zeneművészettel. Hitük szerint a művészi teljesítményt nem lehet hamisítani, minden alkotást az alapoktól kell elindítani. Az olasz gyártó hű maradt a természetes anyagokhoz és fennhangon képvisel mindent, ami szép, exkluzív, egyedi és különleges. Már a kicsomagolás során a kézbevétel is minden várakozást felülmúl! A cégnek nem célja, hogy egy legyen a fejhallgató-piacon, ehelyett bemutatnak egy audiofil minőségű fejhallgatót, amely képviseli a luxust, egy divatos trendet. Elpusztíthatatlan, de könnyű kamra-test, csillogás, valódi bőr, olaszországi kézi összeszerelés, olyan, mint a luxus órák. Könnyen meglehet, hogy ez a modell lesz a legjobb fejhallgató árkategóriájában, aminek létrehozásakor nem kímélték az anyagi ráfordítást a stílus kialakítására. A gyártási minőség láttán a konkurens márkák képviselőit lehet, elkapja a sárga irigység. Véleményünk szerint az olasz tervezőknek pontosan sikerült az, amit akartak – továbbvinni azt a varázslatot ami a Sonus faber termékeiben benne van.


12 300 Ft
35 
12 300 Ft
35 
15 800 Ft
45 
31 200 Ft
89 
31 200 Ft
89 
31 200 Ft
89 
31 200 Ft
89 
Akció
159 700 Ft 100 000 Ft
Akció

Tisztelt audiofil barátok!

Az utóbbi időben a kialakult helyzet miatt akarva-akaratlan többet tartózkodunk otthonunkban. Lehet csendben rettegni otthon, de nem érdemes! A hifi-rajongók különben is kultúremberek, teljesen tudatában vannak az egymás iránti felelősségnek. Töltsük el a bezártság idejét hasznosan! Hallgassunk több zenét, kulturálódjunk, pótoljuk be amit eddig elmulasztottunk!

Mivel az Audiofil-Szalon tejeskörű bemutatókkal várta leendő vásárlóit, és az összehasonlító teszteken keresztül magyarázta meg a technikai és hangzási különbségeket, ezentúl is erre kívánjuk fektetni a hangsúlyt. A megváltozott helyzetben most ebből kevesebb jut, de nem adjuk fel az audio-kultúra terjesztését! Amíg a helyzet pozitívan nem változik, az Audiofil-Szalon a következőket biztosítja:

Továbbra is forduljon tapasztalt, megbízható kollégáinkhoz bizalommal