Primare új Prisma sorozat

Primare új Prisma sorozat

Nem lehetetlen nagyobbat álmodni…

Viszont költségesebb, ha nem jól valósítjuk meg. Sokan álmodoznak a Primare új Prisma sorozatos erősítőjéről és CD lejátszójáról. Mivel egyre közeledik az időpont amikor megérkeznek, itt az ideje néhány fontos dolgot megtudni róluk.

A Prisma egy többszobás/multizónás csatlakozás és vezérlési mód, amely bármilyen mobil eszközzel vezérelhető egy dedikált alkalmazással vezetékes, vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Tárolt és streaming média lejátszására képes. A manapság már hagyományosnak tekinthető Bluetooth, AirPlay és Spotify Connect mellett a beépített Chromecast százával teszi lehetővé gyakorlatilag bármilyen streaming alkalmazás használatát. Semmiféle szempontból nem tekinthető hagyományosnak, mivel egyéni igény szerint tetszőlegesen fejleszthető. Hogy hol itt a spórolás? Egy Primare rendszerbe elegendő egyetlen Prisma modult tartalmazó eszköz! Melyik legyen az? Lehet az I15 vagy az I35 erősítő, a CD35 lejátszó, ahogy éppen tetszik. A Prisma minden készüléket egy rendszerbe foglalva a gazda kezébe adja a gyeplőt.

És itt még nincs vége a takarékoskodásnak. Az I35 integrált erősítő többféle felszereltséggel rendelhető. Az alap modell egy kiváló minőségű több analóg bemenetet kínáló eszköz, ami önmagában is megállja a helyét bármelyik High-End rendszerben. Ezt lehet DAC modullal és/vagy Prisma modullal fejleszteni. Melegen javasolt rendszer elem lehet a CD35 lejátszó Prizma modullal, vagy anélkül. Ha a CD lejátszóval később szeretné bővíteni a rendszerét, megsúgjuk, hogy fejlesztés alatt áll a DD35 CD futómű, amely nem fog digitális analóg átalakítót tartalmazni pusztán azért, hogy kedvezőbb lehessen az ára. Aki hálózati lejátszáson törte korábban a fejét, annak úgy is tartalmaz DAC-ot a rendszere, minek azért újra fizetni?

 

A fentiekből kiderül, hogy nem árt előre tervezni. Természetesen segítünk az új rendszere megalkotásában, így a siker garantált, egyben figyelmeztetjük, akár későbbre is időzítheti a fejlesztéseket!

Reméljük, hogy sikerült az álmát könnyebben megvalósíthatóvá tenni! Addig is figyeljen minket, és amikor megérkeznek az újdonságok kérjen időpontot a meghallgatásra.

Specifikáció:

Audiophyle Team