ELAC 260-as hangfalcsalád

Zenébe szippantja hallgatóit az új ELAC 260-as hangfalcsalád

Két friss modell jelent meg az ELAC 260-as termékek személyében. A duó egy állványos, és egy álló modellből áll, mindkettejüket kifejezetten audiofil zenerajongóknak tervezték

FS 267 néven látott napvilágot az ELAC egyik legújabb háromutas álló hangfala, melynek kisebb testvére, a BS 263 kisebb szobákban nyújtja ugyanazt az akusztikai karaktert. A dobozok ívelt oldallemezzel járulnak hozzá a jobb hanghoz, míg hangszórókészletük a gyártó által fejlesztett, JET 5 szalagos magassugárzóból és AS-XR mélyközép membránokból épül fel. Mindkét termék képes rendkívül széles frekvenciatartomány, gazdag felbontás és széles hangszínpad létrehozására.

A gyártó elmondása alapján nem szabad hagynunk, hogy megtévesszen minket a BS 263 kis mérete. Az aprócska hangfal, sok kis alapterületű lakást ugyanolyan testes és nyílt szórással képes betölteni, mintha állódoboz szólna. Hogy ez mennyire igaz, hamarosan honlapunk hasábjairól is kiderül, ugyanis szerkesztőink már bőszen járatják és tesztelik a Németországból érkezett újoncot.

Az ELAC FS 267 és BS 263 hangsugárzók már az Audiophile Szalon kínálatában is elérhetőek 910 000, valamint 460 000 forintos áron.

Specifikáció BS 263

Specifikáció FS 267

Forrás:[www.av-online.hu]