Cambridge Audio CXN hálózati lejátszó

A díjnyertes Stream Magic szériában bemutatott Core DAC technológiára épülő új Cambridge Audio CXN hálózati lejátszó egyaránt könnyedén kezeli a merevlemezen tárolt illetve a streaming eszközökről érkező zenei fájlokat, sokrétű használhatóságot biztosítva a CD lemezek helyett virtuális tartalmakra vágyó zenebarátok számára.

A készülék nagyon sok formátum lejátszására képes, így az MP3-túl a 24 bit/192 kHz-es stúdió master minőségű FLAC, valamint a WAV sem okoz problémát neki. A vezeték nélküli lejátszás módok támogatják az internet rádiók hallgatását, a Spotify Connect, az AirPlay és az aptX Bluetooth funkciókat. A CXN bármelyik vezetékes vagy vezeték nélküli bemenetére érkező digitális jelet felskálázza 24 bit/384 kHz formátumra, s ezt a kiváló minőségű jelet dolgozza fel a Wolfson WM8740 chipeket tartalmazó kifinomult és részlet gazdag hangzást biztosító Dual Differential DAC konfiguráció.

A készülék ízléses, 4,3 inches színes kijelzővel rendelkezik, a hozzá mellékelt távvezérlő mellett pedig az ingyenesen letölthető Cambridge Connect App alkalmazást is lehet használni. Az alkalmazás az Apple és Android operációs rendszereket egyaránt támogatja. Böngészhet zenék, lemezborítók, előadók vagy akár a lejátszási listák között, a rendszer állítólag minden esetben tökéletesen működik.

Forrás:[www.hifipiac.hu]

Specifikáció