Audio Research termékek

Audio Research az igazi kékvérű!

A hazai piacon is elérhetővé váltak az Audio Research készülékei. Ez a cég egyike a legöregebb, amerikai high-end gyártóknak, mai napig elkötelezettje az A-osztályú erősítésnek.

Audio Research VSi60 csöves integrált sztereó erősítő

A minneapolisi székhelyű vállatot negyvenhárom évvel ezelőtt egyetlen céllal alapították; hogy csúcsszínvonalú hangrendszereket készítsenek. Mára az Audio Research jelentős mértékben megnőtt, kiterjeszkedve Észak-Amerikára, Ázsiára és Európára. A cég a kezdetektől fogva a vákuumcsöves elektronikákba fektetett energiát, mai napig – folyamatos fejlesztésekkel – kitartanak e technológia mellett. Koncepciójuk fontos alappillére, hogy megvalósítsák a nagyfelbontású hangzásvilágot, és páratlan zenei élvezetet produkáljanak.

Audio Research DSPre sztereó előerősítő és DAC

A cég kínálatában többféle sztereó elő- ill. végfok található, de nincs hiány monó erősítőkben, ("természetesen" elektroncsöves) CD-lejátszókban vagy phono előerősítőkben sem. Említést érdemel az Audio Research nemrég piacra dobott DSPre elnevezésű digitális/analóg konverter készüléke is, a korábban DAC8 néven futó modell frissített változata. A mechanika nélküli nagyfelbontású lejátszók a modern hifi világ egyre népszerűbb építőkövei, nem is beszélve, arról, hogy a minőségi megoldásokra törekvő Audio Research ebbe a termékbe is elismerésre méltó alkatrészeket épített.
Az Audio Research készülékeit az Audiophile Szalon kínálatában lehet hamarosan kipróbálni és megvásárolni.

Forrás:[www.av-online.hu]

Audio Research PH8 csöves phono előerősítő