Wadia m330 média szerver

A folyamatosan bővülő új Wadia termékcsalád egyik legújabb tagja az m330-as média szerver, ami karcsú, elegáns és modern vonalvezetésű alumínium házával tökéletesen illeszkedik márkatársaihoz, a 321-es dekódoló komputerhez, valamint a 315-ös és 340-es erősítőkhöz, melyekkel közösen egy nagyon igényes és stílusos rendszert alkothat.

Az Autonomic alapú m330-asban 1 TB-os merevlemez kapott helyett az USB/eSata bővítő portokon keresztül azonban újabb, akár jóval nagyobb tárolókat is csatlakoztathatunk hozzá. A kellően széleskörű használhatóság érdekében a készülék beépített Spotify, Pandora, Sirius, Rhapsody, Tidal és Tuneln plug-in-ekkel rendelkezik. Zenei fájlok tekintetében a PCM formátumot támogatja 24 bit/192 kHz felbontásig, a DSD-t viszont nem említik a leírásában. A mellékelt távvezérlő mellett a készülék a megfelelő appokkal iPhone, iPad valamint Androidos mobileszközökkel is vezérelhető.

Csatlakozások terén a választék négy USB bemenetből (2×USB 2.0, 2×USB 3.0), koaxiális és optikai digitális kimenetekből, valamint RCA és XLR analóg kimenetekből áll. A készülék igényes és stabil megépítettségét többek között a 11.3 kg-os tömege is jelzi, amivel már kényelmesen a legnehezebb audio komponensnek számító erősítők súlykategóriájába tartozik.

Forrás:[www.hifipiac.hu]

Specifikáció