Bemutatkoznak a Wadia legújabb termékei

A Wadia, mint a digitális technikák és technológiák zászlóvivője, megjelentette ez évi újdonságait.

Már piacon a di122 típusú DAC. A Wadia di122 két-csatornás digitális audio dekóder mini (255 mm széles) mérete ellenére kimagasló műszaki teljesítményt nyújt. Karcsú és modern esztétikát képviselő egység minden digitális jelforrást fogadni képes bemenetekkel rendelkezik. Két koaxiális és két optikai bemenet, amely elfogadja a 24-bit/192 kHz jeleket, az USB bemenet a 32 bites jeleket és támogatja DSD64, DSD128, DXD 352.8kHz, valamint a DXD 384kHz mintavételezést. A támogatott formátumok lehetővé teszik a zenét rengeteg digitális forrásból kinyerni, így hatalmas mennyiségű muzsikát tudunk reprodukálni. A hagyományos szimmetrikus (XLR) és aszimmetrikus (RCA) kimeneteken kívül lehetőségünk van egy dedikált fejhallgató kimenetet is igénybe venni, magas minőségű fejhallgatónk részére.

Az a102 teljesítmény erősítő. A Wadia A102 digitális sztereó erősítője csatornánkénti 50 Watt teljesítményével méltó partnere a di122-es dekódernek. Az így kialakított egységes esztétikájú és egymáshoz rendelt magas kvalitású audiorendszer teljes körű megoldást kínál a mai, modern, digitális hangzásvilágban. Az új generációs erősítő elektronikus kapcsolástechnikája révén hatalmas mennyiségű impulzus-energiát képes szállítani a hangsugárzók részére.
Az a102 teljesítmény erősítő nagyon kevés energiával működik, a hőleadás csökkenésével megszűnik a nagy hűtőbordák szükségessége és az eredmény egy energia-hatékony erősítő. Mint minden Wadia digitális erősítő, az a102 is kivételes hangminőségű. A benne alkalmazott új Signal Surveyor ™ technológia figyeli az erősítő kimenő jelét és kikapcsolja azt, amennyiben a váltakozó feszültség eléri a nem biztonságos szintet, így megvédi a hangszórókat az esetleges túlterheléstől.

Az m330 típusú media szerver. Az M330 média szerver hozzáférést biztosít az összes saját hálózaton tárolt és internet alapon létező digitális muzsikához. Az 1TB-nyi belső merevlemez egy nagy zenei könyvtár létesítését is biztosítja, miközben egy USB és egy eSata port lehetővé teszi a további külső meghajtók csatlakoztatását, de elérhetők népszerű streaming szolgáltatások, mint például a Spotify®. Az operációs rendszer és a zenelejátszó gyors válaszideje, halk működése és tartóssága, valamint az iPod, iPad és Android vezérlés böngésző és távirányító szolgáltatása kompatibilis a legtöbb népszerű hazai automatizálási rendszerekkel, lehetővé teszi az egyszerű integrációt.

Az a315 típusú teljesítmény erősítő. A Wadia A315 digitális sztereó erősítő 150 watt csatornánkénti teljesítménye ütőképes és lenyűgöző. A modern ipari formatervezés mintapéldája. A Wadia A315 energia-hatékony erősítő, az új elektronikus kapcsolás eredményeként nagyon kevés energiát pazarol el. Az a315 képes nagy mennyiségű energiát közvetíteni a hangsugárzók felé. Nagy hűtőbordák vagy zajos ventilátorok gyakran megtalálhatók más nagy teljesítményű erősítők belsejében, itt ezekre már nincs szükség. A fontos funkciók a legújabb technológiákkal vannak megvalósítva. Az erősítő áramkörén belül kialakított Frequency Switching Transmission™ (FST) adaptív modulációs technika biztosítja a maximális kimeneti teljesítményt a teljes frekvencia spektrumban. Mindkét szabványú (XLR és RCA) csatolóval elérhető az erősítő bemenete. Speciálisan kialakított csatolók tartják biztonságosan a hangsugárzókhoz vezető kábeleket. Akár kézi erővel is könnyedén megszoríthatók, de a mellékelt speciális eszköz használatával a kemény és nehéz vezetékek is könnyen használhatók. Rendszer összeállítás esetén a trigger be- és kimenetek kábelezése gyors be- és kikapcsolást tesz lehetővé.

Forrás:[www.hangzasvilag.hu]