Primare újdonságok 2017

Három újdonságot mutatott be a Primare Münchenben a High-End kiállításon. Az I35 Prisma integrált erősítő, a CD35 Prisma CD lejátszó, és az I15 Prisma integrált erősítők szélesítik hamarosan a neves gyártó kínálatát.

Primare-I15-Prisma-I35-Prisma-und-CD35-Prisma-Cover

Mind a három Prisma tartalmazni fogja a Primare legújabb vezérlés, és csatlakozás rendszerét. „Ahogy a prizma a fényt egy sugárból spektrumai osztja, úgy képes a Prisma rendszer a többféle vezérlés, és csatlakozás módot egy eszközre fókuszálni” – Terry Madelen Primare Marketing vezetője.

A hálózati tárolókról való streaming WiFi, és Bluetooth kapcsolatának a Prisma lesz a legegyszerűbb módja. A Prisma alkalmazáson keresztül a multiroom, vagy több zónás használat mód vezérlése bármely mobil készülékről elérhető.

Primare_I35_szereo-erosito-front

Az I35 Prisma integrált erősítő a Primare ikonikus 30-as szériájának legújabb verziója. Ebbe építették bele elsőként az UFPD 2 megújult rendszerét. Az új rendszer radikálisan megújítja a korábbi díjnyertes analóg hatású UFPD D-osztályú technológiáját. Bent Nielsen, a Primare főmérnöke így fogalmaz róla; A Primare nem csak egy új terméksorozatot mutat be a Prisma szériával, de úgy érezzük, hogy az UFPD 2 lesz az a platform, amely a D-osztályú technológia képességeit teljes mélységében képes lesz kiaknázni. A 8 ohmon 150 wattos I35 tökéletesen lineáris a teljes átviteli tartományon. Természetes agilitás, tiszta gyors hang, és példa nélküli hűség kelti új életre a zenei gyűjteményt. Teljesen szimmetrikus analóg bemenet fokozat, minden igényt kielégítő DAC PCM 768 kHz, valamint DSD256 támogatással egészíti ki az új Prisma csatlakozás, és vezérlés funkciókat.

Primare_I35_szereo-erosito

 

Három verzióban lesz rendelhető.

  • I35 Prisma DAC egységgel, 4500 Euro körüli végfelhasználói áron
  • I35 csak analóg bemenetekkel DAC, és Prisma nélkül 3500 Euro körüli végfelhasználói áron
  • I35 analóg, és digitális bemenetekkel, Prisma nélkül 4100 Euro körüli végfelhasználói áron

Primare_CD35_CD-player

A modern Teac CD meghajtóval, és a Prisma csatlakozás és vezérlés móddal épített CD35 Prisma komplex digitális műsorforrás lehet 3200 Euro várható fogyasztói áron. A teljesen felújított DAC fokozatban a kiváló hangú ESS Sabre chip készlet végzi a konvertálást PCM 192 kHz, vagy DSD128 formátum támogatással a szimmetrikus analóg kimenet felé.

„A CD35 lejátszót a magas minőségű meghajtó, a kiváló DAC, és a különleges kimeneti fokozat mellett a Prisma vezérlés és csatlakozás mód teszi az egyik legjobb választássá” – mondta Kalle Nordehammer Primare termék fejlesztés osztály vezető .

  • CD 35 rendelhető Prisma nélkül 2800 Euro körüli végfelhasználói áron
  • CD35 Prisma komplex digitális műsorforrás lehet 3200 Euro várható fogyasztói áron

Primare_I15_Erosito

Az I15 Prisma integrált erősítő (1750 Euro körüli végfelhasználói ár) egy kompakt teljes funkcióban vezérelhető rendszer, amelynek 65 Watt csatornánkénti teljesítményű erősítő a szíve. A digitál analóg konvertere támogatja a PCM 768 kHz, és a DSD265 fájlokat, emellett a Prisma rendszerén keresztül teljes elérést biztosít a digitális médiákhoz. Az I15 Prisma a Primare hagyományainak méltó örököse a kiváló bemutatás módjával, elegáns letisztult megjelenésével, és egyszerű használat módjával. „A kétharmados méretezésű kabinettel az I35 Prisma akár a legmagasabb bemutató minőségre képes rendszerekben is megállja a helyét, emellett minden szobából vezérelhető” – mondja róla Siemen Algra Primare Sales vezető.

Minden új modellnek tartozéka lesz a C25 Primare rendszer távvezérlő. Fekete, és titán színekben szállítható várhatóan 2017 harmadik negyedévtől.