Primare BD32 MkII Univerzális lejátszó

Hamarosan érkezik!

A full HD-hoz képest négyszer nagyobb képfelbontást, és az audiofilia tartalékainak legvégső kihasználását ígéri az októberben megjelenő svéd szenzáció a Primare BD32MKII.

Ez a remekmű lehetővé teszi a látványos részleteket és ragyogó színt natív 4K forrásból, de átalakítja (felskálázza) a Blu-ray és DVD-filmek képfelbontását is. Természetesen élénk képeket generál a több mint nyolcmillió pontosan meghatározott pixel, és a kirobbanó dinamikát sugárzó többcsatornás film hang. A CD-, SACD- és DVD-Audio lemezek mellett a ma legnagyobb érdeklődés övezte, eddig ismert legnagyobb felbontású DSD fájlokat is lejátszhatjuk. Mindenhez könnyű hozzáférést biztosítva Wi-Fi hálózati elérés, USB vagy DLNA (Digital Living Network Alliance) eszközökkel való együttműködés, valamint könnyű működtetés jellemzi az új világbajnokot.

A sztereó kimeneti áramkör a legkiválóbb Crystal DSD DAC CS4398 chip-jét használja. A teljesen szimmetrikus analóg kimeneti fokozat, amely Burr-Brown OPA2134 műveleti erősítőket, WIMA, NPO SMD és EPCOS polipropilén szűrő kondenzátorokat, valamint MELF ellenállásokat tartalmaz. Minden alkatrész minimális tűréshatáron belüli paraméterekkel rendelkezik és többségük párba válogatott. A mérnöki döntések együttesen eredményezik a Primare filozófiájához hű nagyon jó minőségű audio színpadot, zaj és torzítás mentességet, hogy a beltartalom megfelelő legyen a kivitel célkitűzéseinek.

Frissítése intuitív. A kezdeti beállításokon kívül az internetre való csatlakozáskor a BD32 MKII automatikusan letölti a legfrissebb szoftvert a PRIMARE honlapjáról. A további frissítések egyszerűen teljesíthetők a set-up menüben. A BD32 MKII gyönyörűen egyszerű kivitelt kínál széleskörű kapcsolat integrációval az otthoni automatizálási rendszerekhez és ellenőrzése alatt tartja a házimozi-kivetítők és képernyők kezelését.

Forrás:[www.hangzasvilag.hu]

Specifikáció