PRIMARE 4K video modul

A világszerte kiváló minősítéssel rendelkező PRIMARE SP33 többcsatornás előerősítőt és a PRIMARE SPA23 A/V-erősítőt bővíteni lehet az új PRIMARE 4KVM 4K video modullal!

 

A PRIMARE AB cég bejelentette, hogy ezt a videó-modult a meglévő ügyfelek részére tervezték, mint egy frissítést. A PRIMARE ezzel bebizonyította, hogy az A/V-szegmens is működhet másként, mint hogy elárasszák a piacot évente új receiverek.

Inkább kínál egy frissítést, hogy az új technológiák ne csak az új ügyfelek számára álljanak rendelkezésre.
A svéd cég egyaránt elkötelezett nemcsak a sztereó, de a házimozi szegmensben is. Csak éppen egy teljesen más szinten és teljesen más stratégiával, mint a többi vállalat. Inkább egy hosszú távú termék választékot nyújt és felvértezi a jelenlegi modelleket egy új videokártyával, hogy felkészüljenek a 4K-s tartalom-megjelenítésre. A modul fel van szerelve hat konfigurálható HDMI bemenettel és két ARC-kompatibilis HDMI kimenettel, szolgáltatásai között  van a mátrix kapcsoló és HDCP 2.2 kompatibilitás. Így az A/V-vevő alkalmas Ultra HD TV tartalom, valamint a hozzá kapcsolódó nagyobb színmélység és dinamikatartomány megjelenítésére. A régi modellek SPA22, SP32 és a jelenleg futó modellekben is elérhető lesz a videó board upgrade. Keresse bizalommal további információkért az Audiophile-szalont.