McIntosh MX160 4K Ultra HD, Dolby Atmos és az Auro–3D Házimozi Processzor

A házimozi rajongók szinte kimeríthetetlen kívánságlistájának kedvére a McIntosh megjelentette eddigi legtöbbet tudó A/V processzorát az MX160 modellt. Ha fel akarnánk sorolni minden tudását több oldalt is teleírhatnánk, mégis végig vesszük az újdonságokat és a legjellegzetesebb tulajdonságait.

Az MX160 A/V processzor belvilága hemzseg a legújabb házimozi technológiáktól mégis felhasználóbarát és luxus élményt adó. Mivel minden a legújabb kodek-formátumok körül forog kézenfekvő, hogy az új MX160 alapból a legjobbat hozza ki belőlük. A Dolby®Atmos és az Auro–3D® hangzásának újdonságát a legfelső fokra hozva, mindezt kiegészítve a saját fejlesztésű RoomPerfect™ szobakorrekció technológiával nincs az a házimoziszoba ahol nem az igazi hangzásélményt tapasztalhatnánk meg. Az MX160 kompatibilis a Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio ™ és más népszerű, nagy felbontású audio-formátumokkal, magasabb fokon élvezhetjük a meglévő DVD és Blu-ray film gyűjteményünk surround hangzását. Függetlenül attól, hogy az összes audio-formátumot hogyan kell feldolgozni kéznél van a legendás McIntosh hangminőség és teljesítmény, mindez együtt semmilyen más házimozi processzorban nem található meg.

A legújabb video-fejlesztések közül az MX160 teljes mértékben támogatja a 4K Ultra HD képfeldolgozást bármely erre valóságosan képes forrásból, valamint felkonvertálja az alacsonyabb  felbontású formátumok adta digitális jeleket 4K Ultra HD-re, a lehető legjobb képminőségben. A HDBaseT kimenet degradáció-mentes, tömörítetlen digitális kép és hangminőséget szolgáltat akár hosszú kábelekkel is az MX160 és a projektor vagy a TV készülék között.

Annak érdekében, hogy teljesen el tudjunk merülni a házimozi élményben a MX160 szimmetrikus 7.1.4 hangcsatorna kimenete teljes konfigurációt nyújt a végerősítők és a hangsugárzórendszer kiépítésére. A digitális zene szerelmeseinek kedvez az MX160 csatlakozásain keresztül akár 24-bit/192 kHz mintavételezés feldolgozása, sőt az analóg lemezjátszás hívei sem maradnak hoppon, mert a beépített phono-előerősítő a legmagasabb igényeket is kiszolgálja.

A klasszikus fekete üveg előlap, a kapcsoló-gombok kiképzése, a világító logó és egyedileg megmunkált szál-csiszolt alumínium végzárók, a klasszikus McIntosh jegyek, még odavetett hanyag pillantás esetén is emelik az esztétikai élményt, nem beszélve a kompatibilitás kivitelezési fokáról, ami azt jelenti, hogy a már régebben vásárolt McIntos készülékekkel is hangulati szimbiózisban van.

Specifikáció