McIntosh MCT80 – 2 csatornás SACD / CD transzport

McIntosh MCT80 – 2 csatornás SACD / CD transzport

Vannak gyártók, akik a különböző komponensek cserélgetésével igyekeznek elérni az ideális hangzást, s vannak olyanok, akik lépést tartanak a fejlődéssel, de nem hagyják, hogy a modern fejlesztések hátrányosan befolyásolják a tisztaságot…

 

McIntosh_MCT80_CD-transport

A McIntosh MCT80 lejátszó tervezésekor fontos szempont volt, hogy a modell önállóan is megállja a helyét, de társítható legyen a gyártó többi eszközével, s együtt egy minden igényt kielégítő, kompakt audio-rendszert alkossanak.

 

 

McIntosh_MCT80_CD-transport-back

Az MCT80 három digitális kimenettel rendelkezik; egy koaxiális, egy optikai és egy saját tervezésű, MCT csatlakozó kapott helyet a készüléken. Az MCT kimenet biztonságos DSD-kapcsolatot biztosít a nagyfelbontású audio SACD-k lejátszásához, bár hibátlan minőség csupán az MCT bemenettel ellátott eszközöktől várható. A koaxiális és optikai kimenetek a 24 bites / 192 kHz-es CD audio formátumokat támogatják; a berendezés bármilyen digitális, koaxiális vagy optikai bemenetet tartalmazó termékkel és digitális-analóg átalakítóval (DAC) használható.

 

 

McIntosh_MCT80_CD-transport-cd

Az MCT80 tökéletesített Twin Beam-olvasóval rendelkezik. Az öntött alumínium tálca a fejlett digitális szervó-motornak köszönhetően gyorsabban, csendesebben és pontosabban működik. A készülék az összes elterjedt hordozóval (SACD, CD, CD-R, CD-RW, DSD, DSD128) és formátummal (WAV, FLAC, MP3, WMA) megbirkózik, s a lemezek audio adatait kétszeres sebességgel olvassa, jobb lemezmegfigyelést és hibajavító feldolgozást biztosítva.

McIntosh_MXA80_MCT80_MB50_micro

A készülék a klasszikus McIntosh stílusban polírozott, rozsdamentes acél házat kapott, amit fekete üveg előlappal és alumínium betétekkel díszítettek.

Specifikáció:

Forrás:[www.sztereomagazin.hu]