Cambridge Audio CXUHD 4K UHD Univerzális Blu-Ray lejátszó

Cambridge Audio CXUHD 4K UHD Univerzális Blu-Ray lejátszó

A Cambridge Audio első UHD-lejátszója belépő egy lenyűgöző részletekkel teli új képi- és hangzásvilágba. A még jobb hang- és képminőség érdekében a CXUHD a legfrissebb 4K-technológiákat használja, beleértve az UHD-lemezek lejátszását, a HDR-t és a Dolby Vision-t, olyan referencia minőséggel rendelkezik, amely képes szinte bármilyen video- vagy hangfájlformátum kezelésére.

cambridge_audio_cxuhd_lejatszo_front

A CXUHD a 4K UHD Blu-Ray lemezeket és videofelvételeket akár 3840×2160 felbontásban, négyszer több pixel megjelenítésével ábrázolja a hagyományos HD Blu-Ray készülékekhez képest. Lejátszik 4K felbontású médiafájlokat HEVC H.265, H.264, VP9 4K és Hi10P video dekódolással a felhasználó által létrehozott tartalomból. A HDR (High Dynamic Range) tévékészülékkel kompatibilis, szélesebb spektrumon kiterjetszve jeleníti meg a kontraszt és a fényerő változásait. Professzionálisan kalibrált a fekete és a fehér színek közötti dinamikus tartomány, valamint a színek természetessége. A kompatibilitás érdekében a „filmes folyékonyság” a régebbi, SDR (Standard Dynamic Range) kijelzők esetében is rendelkezésre áll. A Dolby Vision átformálja az otthoni moziélményt, látványos a 68 milliárd szín és a mély fekete sötétség, amelyeket soha nem láttunk még normál televíziós képernyőn. Az okos-képességekkel és a metaadatok használatával növeli tévénk képteljesítményét és felhasználhatóságát.

cambridge_audio_cxuhd_lejatszo_back

Az UHD felbontású HDMI 2.0 bemenet rendelkezésre áll külső streaming eszközök, például a Chromecast, az Amazon Firesticks és az Apple TV részére, az összekapcsolási rugalmasság lehetővé teszi, hogy széles körben használjuk streaming eszközeinket bármely szolgáltatást válasszuk. Két különálló HDMI kimenet található a CXUHD hátoldalán. Egy HDMI 2.0 port a legújabb 4K UHD televíziókhoz, kivetítőkhöz és AV vevőkhöz, valamint egy HDMI 1.4 audio csatlakozóhoz a régebbi AV vevők csatlakoztatásához. Az integrációbarát funkciók révén a CXUHD nagyszerű megoldást kínál minden házimozi-rendszer számára. A koaxiális és  optikai digitális audio kimenetek kompatibilitást biztosítanak a rendszerben lévő régebbi audioelemekkel.

cambridge_audio_cxuhd_lejatszo_terminal