Már látszik a vége!

Már látszik a vége!

A Primare házimozi erősítőt türelmetlenül várók számára nyújtunk vígaszt ebben a nyúlfarknyi hírben. A gyártótól kapott információ szerint a harmadik negyedévben lesz mibe beleugrani, mert az SPA25 AV-erősítő modell esetében a fejlesztés a végét járja.

Az ígéret szerint 9 csatorna, 100 watt csatornánkénti teljesítmény, Dolby Atmos, DTS:X, 4K UHD HDR, eARC, és beépített Prisma hálózat lejátszás platform lesz, amikkel harcba indul majd a vásárlók kegyeiért.

Várhatóan 5000 Euro körül lesz az ára, ám ezért rengeteget kap a felhasználó minőségből, teljesítményből (mert mint azt a rajongók tudják, ez valóság), és funkciókból! Sokáig kell még rá várnunk, ennél többet bárki, ha tud róla aktuálisan, az népköltészet.

Hogy valami közelebbi jó hírt is mondjunk, a második negyedévben várható egy 8-csatornás, csatornánként 150 wattos erőmű érkezése A35.8 néven. XLR és RCA bemenetek teszik majd rugalmasan rendszerbe építhetővé. Nyalánksága lesz az, hogy a telhetetlenek hídba köthetik monó módba is. Tervezett ára 4000 Euro lesz.

Házimozi processzor fronton is várható újdonság. A negyedik negyedévben, SP35 Prisma néven 16 csatornás szimmetrikus felépítésű előerősítő érkezése várható. Szolgáltatási palettája szinte kimeríthetetlen, Dolby Atmos, DTS:X, 4K UHD HDR, eARC, Dirac Live DSP, és Prisma platform, hogy csak a legfontosabb funkciókat említsük.

Figyeljenek minket, amint valamelyik megérkezik, és meghallgatható, értesítjük Önöket!