Cambridge Audio és a Delorean Alpha5

Cambridge audio delorean kezdokep

Két innovatív, neves cég partner kapcsolatba lépett, és ennek köszönhetően a Cambridge Audio fejleszti majd az új Delorean Alpha5 elektromos koncepció autó szórakoztató rendszerét.

Mindkét két brit vállalat különleges, és innovatív örökséggel rendelkezik. Most közösen dolgoznak azon, hogy a csúcskategóriás hangzással egészítsék ki az Alpha5 vezetési élményét. A Delorean márka folyamatosan fejlődik, és világszerte népszerűvé a Vissza a jövőbe című filmekben vált.

Cambridge audio delorean 1

A partnerkapcsolatban a Cambridge Audio feladata az, hogy izgalmas autós hangzást fejlesszen ki az elektromos járművek új generációjához.

Cambridge audio delorean 2

A partnerkapcsolatot a Monterey Car Week rendezvény sorozaton jelentik be hivatalosan, ahol a Cambridge Audio a Peeble Beach Delorean House események hangjáért is felelős. Kis kiállításon ismerhetik meg a látogatók például az Edge szériát, és az EVO készülékeket.

Cambridge audio delorean 3

Ha vissza akar utazni az időben anélkül, hogy 88 mérföld/órás sebességre gyorsulna, a Cambridge Audio kiállításán megtekinthető lesz a gazdag történelmi múlt több készüléke, közöttük az 1968-ban kiadott első erősítőjük, a P40 is.

Charlie Henderson a Cambridge Audio marketing igazgatója így nyilatkozott:

Több mint 50 évnyi tapasztalatunk van az audió iparban, és úgy vélem erős szinergia van a cégeink között különös tekintettel az esetenként lázadó hozzáállásunkra. Kettőnknek együtt 100 éves történelmünk van, de egyikünk sem hagyja, hogy a múlt határozzon meg minket. Mindig kísérletezünk, újítunk, és új módszereket fejlesztünk. Most egy ikonikus autóba építjük be a hitvallásunkat.

Troy Beetz a Delorean Motor Company Inc. marketing igazgatója hozzátette:

A Cambridge Audio több mint ötven évet töltött a kivételes hangzás megvalósításával, és fejlesztésével. Szenvedélyüknek és mesterségbeli tudásuknak köszönhetően vezető szerepet töltenek be az audió iparban. Ez a partner kapcsolat két úttörő vállalkozást egyesít annak érdekében, hogy a járművezetők egyedülálló élményben részesüljenek.

Cambridge audio delorean 4

Az Alpha5 teljesen elektromos, 2+2 személyes autó, amely az előd modell jellegzetes sirály szárnyait, és a klasszikus hátsó lamellákat, sőt a háromsoros hátsó világítást is megtartotta. 60 mérföldes sebességre 2,99 másodperc alatt gyorsul, a tervezett végsebesség pedig 155 mph lesz.

Cambridge audio delorean 5

Állandó négy kerék hajtása kivételes vezetési élményt biztosít. Többfunkciós adaptív felfüggesztése pedig a stabilitásról és a dinamikáról gondoskodik. A hatótávolsága 300 mérföld teljes feltöltéssel.

Az Alpha5 hivatalos bemutatója augusztus 18.-án csütörtökön a Peeble Beach Awards Ramp-on lesz.

Írta: Jay Garrett

Forrás: Stereonet és Cambridge Audio

  1. augusztus 10.