Vertere Pulse-Xmini hangsugárzókábel

A Vertere megalkotta legújabb hangsugárzókábelét a Pulse-Xmini típust. A már jól bevált Pulse-X technológiáján alapuló, nagy-teljesítményű hangszóró kábel, a fokozott jelátviteli igényekre válaszul, egyedülálló, több vezetőeres formulával lép elő.

A Pulse-Xmini az átlagosnál egy kissé vékonyabb, rugalmas és hajlékony konstrukció, melynek végein saját gyártmányú, aranyozott banán dugókkal kerül forgalomba. A csatlakozó érintkező-felületek háromszor vastagabb aranyozást kaptak, mint azt az átlagos típusoknál megszoktuk. Az érintkezők speciális rézötvözetek, felületükön 5 mikron kemény aranyozással (23.95ct). A Pulse-Xmini különböző hosszúságokban, gyári konfekcionálással érhető el. 0,85/1,15/1,7/2,15/3,0 méteres hosszúságokban kapható.

A Pulse-Xmini hangszórókábel nagyobb áram és feszültség átvitelére képes. A kétszer kilenc DC Zero ezüstözött réz vezetőér segít megőrizni a kontrollt a hangsugárzók felett, hogy a hangzás meglepően jó legyen. A vezetőszálak az emberi hajszálnál vékonyabbak, ezért a velük való kézimunka megkülönböztetett precizitást igényel.

A Pulse Xmini hangszóró kábel biztosítja, hogy az erősítő uralja a hangszórókat, a hangsugárzó-rendszer mindig összetett energikus és részletgazdag jelet kapjon. A Vertere kábelek az élethű zenei reprodukció érdekében szabadjára engedik az audio-elektronikák teljesítményét.
Rendkívüli dinamikus képessége megmutatkozik alacsony és magas hangerőn is, segíti a jelátvitelt az élethű hangvisszaadás érdekében. Ehhez elengedhetetlen megőrizni a jelek dinamikáját, valamint a jeltartalmat, hogy ne akadályozza a kábel a harmóniák felépítését és az apró részletek leképezését.
A Pulse-Xmini nem ad hozzá saját karaktert csak hagyja a zene szabad áramlását, mintha előttünk ülne a hangszeres művész. Érdemes megfigyelni a kábelhosszal összefüggő kapacitást/induktivitást és összehasonlítani a kapott hangélményt a különböző hosszokon.

 

A Vertere kábelek részt vesznek a legjobb hang-rendszerek hangzásának kialakulásában. Miért pont a Vertere kábeleket kössük hangrendszerünkbe? A cég alapítója, Touraj Moghaddam, mérnöki diplomával (Imperial College – London) és hatalmas gyártási tapasztalattal rendelkező, szenvedélyes audio-szakember. Érdemes tehát megismerkedni olyan portékával, amit sok éven át, minden apró részletre odafigyelve át fejlesztettek. A kábelek egyértelműen eredetiek, saját fejlesztésben és gyártásban. A Vertere összes kábele szuper vezetőképességgel rendelkezik, hűen továbbítja az audio jelet az erősítőből a hangszórók felé, a Pulse-Xmini hangsugárzókábel „hallható hatékonysággal” dolgozik.
A Vertere Pulse-Xmini hangsugárzókábel ára a High-End átlaghoz képest nem eget-verően magas, de a rendszerünkbe bekötve van egy cseppet sem elhanyagolható, azonnal hallható nyeresége.