Újra Magyarországon a T+A.

Újra Magyarországon a T+A.

Az Audiophile-Szalon által forgalmazott márkák közé feliratkozott a hangzáshűség maximalizmusát képviselő német cég, a T+A. Többszörösen díjnyertes, kiváló termékeik ezentúl teljes képviseleti palettával jelennek meg. A minden bizonnyal nagy érdeklődésre számító, szuper minőségű hifi-komponensek, teljesen érett High-End termékekké lettek tökéletesre fejlesztve. A termékek tipikus jellemzői – a műszaki paramétereken kívül az alkalmazott magas technológiák és a gondosan megválogatott alapanyagok, valamint a minden kétséget kizáró egyedi kivitelezés – önmagukért beszélnek. Mindezek magas hangzáshűséget, hosszabb hasznos élettartamot, élvezeti értéket képviselnek. A T+A birtoklása egy befektetés a jövőbe.

Az első szállítmány megérkezett, benne sok újdonsággal, kiváló készülékekkel és hangsugárzókkal.

A Criterion TCD hangsugárzók Audiofil mindentudók, 1982 óta ez a sorozat kínált mindent, ami az audiofil szív vágya lehet, amibe a sztereó- és házimozi-rajongók szerelmesek. Ismérvei az időtlen dizájn, a páratlan kivitelezés a legapróbb részletekig és természetesen a kiváló hangzás. Az új TCD sorozat is azt igazolja, hogy soha nem lehetünk elégedettek, és mindig célja felülmúlni magunkat.

A CALA és a CARUSO Blu a legkisebb, legsikerültebb és legszebb zenei rendszerek, amit a T+A valaha készített. Mindkettő tele a legújabb fejlesztések eredményeivel a zene szerelmeseinek, akik ragaszkodnak a rendkívül magas minőségű hangzáshoz még akkor is, ha az egy kompakt berendezésből szól. A funkciók széles választékával nem hagynak maguk után kívánnivalót,
ugyanakkor mindkét kompakt egység nem csak technikai mindentudó, hanem kiváló teljesítményt és hangminőséget kínál.

A hagyományos, már szabványméretű komponensek piacán is egyedülállót teremtő T+A High Voltage (HV) sorozata következetesen a High-End filozófiája szerint konstruált. Az új High-End elektronikai vonal egy forradalmian új koncepciót alkalmaz annak érdekében, hogy megfeleljen az igényes, zeneértő audiofil vásárlóközönség legmagasabb igényeinek. A fejlődési skála és a kivitelezés magas foka, amelyen ezek a készülékek alapulnak, példátlan.

Az R-sorozat, bármennyire is a T+A hagyományos kiviteli jegyeit követi – hiszen először 1992-ben mutatták be – mégis fordulat a legrégebbi és legfontosabb termékcsoportok között. Az új R-széria teljesen új fejlesztés, a rendszer technológiai erényei, a működés filozófiája és a megjelenés azonnal meggyőző minden tekintetben.