Új Vertere kábelrendszerek

Új Vertere kábelrendszerek

A Vertere Acoustics új Redline kábelrendszere, egy nagy teljesítményű kapcsolat. Az új Redline kábelek a korábban sikeres referencia modell sorozat, a Pulse-R tagjainak nyomdokaiba lépnek. Ugyanazokat a tervezési elveket követik, hogy megőrizzék az analóg hangjel tartalmi lényegét. Egy Redline kábel kettős árnyékolású, csatornánként hét független vezetővel, amely megkönnyíti az installálást a különböző forrás és erősítő konfigurációkkal való csatlakoztatást. Az új kábelek garantálják a hibátlan jelvezetést, az optimális zenei teljesítményt, a tisztaságot és az életszerű dinamikát mind a lemezjátszó hangkar kábelek, mind a sztereó összekötő kábelek esetében.

A Redline analóg kábelek gyárilag konfekcionálva készülnek, az összes érintkező speciálisan aranyozott, a hagyományos arany bevonat vastagságának háromszorosára. Rendelkezésre állnak aszimmetrikus RCA összekötő, szimmetrikus XLR és 5-tűs DIN hangkar kábelek.

Filozófiájuk szerint a legjobb kábel az, amely a legkevésbé rontja a jelet. A Vertere Cables elősegíti az életszerű zenei előadást, a zenészek mesterségbeli tudásának hatását otthonunk kényelmében. Ennek kulcsai a zene dinamikájának, harmonikus felépítésének és részletességének megőrzése a rendszer egészében. Sajnos gyakran, éppen a csatlakozókábelek rontják a kényes hangjelet. Az utóbbi évtizedben a Vertere cég alapvetően ezzel a kérdéssel foglalkozott. Egyedi vezető kialakítással és belső kábel-architektúrájával valamint a konkurenciánál kedvezőbb árakkal és vevőszolgálattal megnyerte a versenyt.

A Vertere Pulse D-Fi kábelrendszer valódi zenei minőséget biztosít a hordozható eszközökhöz. Egy Pulse D-Fi kábel optimalizálja az iPod készülék, a táblagépeket, a notebookokat, a fejhallgatókat, az otthoni számítógépeket, hi-fi és A/V rendszereket.

Ma minden eddigi időszakhoz képest nagyobb az igény a zenére – bárhol és bármikor. A Vertere Pulse D-Fi kábel készen áll, hogy szinte minden helyzetben létfontosságú szerepet játsszon. A hordozható eszközök elszaporodásával növekszik az igény a hangminőségre, csakúgy, mint a származékos termékekre, mint például a fejhallgatók és a hordozható DAC-ok. A zenehallgató késztetést érez, hogy még valósabb zenei minőségben hallgathassa kedvenceit, akár útközben! A Vertere cég kutatásai bebizonyították, hogy a rendelkezésre álló hordozható eszközök többsége kiváló minőségű hang-teljesítményt nyújt. Kritikusan ezt csak akkor lehet elérni, ha megfelelően és speciálisan kialakított kábelekkel vannak összekötve. A zenehallgatók új generációi nagyra becsülik a funkcionalitást, de ugyanúgy reagálnak az eszközök teljesítményére is.

A D-Fi biztosítja az elégedettséget és a jutalomként nyújtja át a kulcsfontosságú összetevőt, a kiváló kábeles összeköttetést. Egy D-Fi elénk hozza a zenét! A D-Fi az első audio-kábel, amelyet kifejezetten a tömegpiaci digitális eszközökből kinyerhető audiofil teljesítmény kibontakoztatására fejlesztettek ki.

A Vertere Pulse D-Fi az egyetlen alapkábel a piacon, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy csúcsminőségű audio-termékké avanzsáljon.