T+A M40 HV Anniversary Edition mono végerősítő

T+A M40 HV Anniversary Edition mono végerősítő

A T+A M40 HV a HV sorozat legkülönlegesebb darabja, nem csak a megjelenése, de a teljesítménye is páratlan. A T+A negyven évnyi tapasztalatát felhasználva olyan készüléket alkotott, amely a HV (nagyfeszültségű) technológiát az elektroncsövek legendás meleg hangjával ötvözi. A bemeneti fokozat elektroncsöves, a végerősítő rész pedig félvezetős felépítésű.

A párba válogatott 6SN7 elektroncsövek A-osztályú munkapont beállításban üzemelve határozzák meg a készülék általános hangzás világát, a J-FET félvezetők magas feszültségű kapcsolástechnikája pedig a klasszikus triódás hangzást biztosítja. A 20 darab J-FET alkalmazása lehetővé teszi, hogy a végerősítő fokozat 60 W kimeneti teljesítményig „A”-osztályú munkapont beállításban működhessen.

 

Ez sokkal több, mint elegendő, tekintetbe véve a tényt, hogy 1-5 W közötti átlagos teljesítménnyel hallgatunk muzsikát. Az A-osztályú üzem rendkívül széles átviteli tartományt és hihetetlen részletgazdagságot garantál a zenei anyag bemutatásakor. A T+A M40 HV mono végerősítő természetesen ennél jóval nagyobb teljesítményre képes, „AB” osztályú munkapont beállításban 250 Watt áll rendelkezésre.

A T+A M40 HV mono végerősítő most megtekinthető, előzetes időpont egyeztetés után akár meg is hallgatható az Audiophile Szalon budapesti bemutatótermében.

 

Specifikáció:

Forrás:[www.hifipiac.hu]