Stréber mikrohifi?

Miniatűr médiamindenes!

A Cambridge Audio új miniatűr mikrohifit mutatott be, melynek funkcionalitása és külseje egyaránt tetszetős.

Cambridge Audio One mikro hifi

Korábbi tesztünkben bemutattuk a Minx Xi készüléket, és a Cambridge Audio One úgy tűnik, újabb tagként férkőzik be a ?miniatűr médiamindenes" családba. Igaz, netrádiót és AirPlayt nem kínál, de amire képes, az sokaknak több, mint elég.

A készülék csatornánként 30 W teljesítményű erősítőjével akár nagyobb szobákban is helytállhat. Emellett beépített DAB+/DAB/FM rádiótunert és CD-játszót is tartalmaz. Utóbbi lemeztálca nélküli, slot-in mechanizmussal működik.

Cambridge Audio One mikro hifi

Az egybefüggő fekete előlapon találunk többek közt impulzus potmétert, 3,5 mm-es fejhallgató kimenetet és egy szintén Jack vonalszintű sztereó bemenetet, amennyiben mobileszközünket szeretnénk kihangosítani. Számítógépes összekötéshez nagy segítséget jelenthet a hátoldali USB B port, melynek köszönhetően a Cambridge Audio One akár külső DAC-ként is használható. Egyébként, ha mobileszközről hallgatunk zenét, a hátoldalon találunk plusz 1 db USB A aljzatot, amely kifejezetten töltésre szolgál. Ha teljesen mellőzni szeretnénk a kábelek használatát, a beépített Bluetooth lesz segítségünkre.

Cambridge Audio One mikro hifi hátlap

Külső forráseszközöket is képes fogadni a Cambridge Audio One, köszönhetően az analóg sztereó RCA és a digitális koaxiális, valamint optikai bemeneteknek. Az aktív mélysugárzó kimenet használatával akár egy stílusos 2.1 rendszert is építhetünk, amennyiben filmezés vagy videojátékok közben nem akarunk lemondani a gyomorrázó mélyekről.

A Cambridge Audio One hamarosan Magyarországon is elérhető lesz, pontos áráról az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

Forrás: [https://www.av-online.hu]