Primare Prisma májusi OTA alkalmazás frissítés

Primare Prisma májusi OTA alkalmazás frissítés

A gyártó ingyenes OTA frissítést tett elérhetővé minden Prisma készülékhez, emellett egy új Android alkalmazás frissítés is megjelent.

A frissítés gyors felhő bázisú lejátszási lista elérhetőségét teszi lehetővé. A lejátszási listát eddig a készülék tárolta. A változás jelentős előnye, hogy bármelyik vezérlés platformról elérhető, így az Android készüléken létrehozott listák iOS eszközökkel is láthatók, és fordítva. Mindkét platformról szerkeszthetővé válik a lista. Sajnos a frissítéssel a korábban létrehozott listák törlődnek, amiért elnézésüket kéri a gyártó.

Ez a frissítés előkészíti a Roon Ready funkciót is, amely hamarosan minden Prisma modellen elérhetővé válik.

Megjegyzés:

A napokban minden Prisma készülék automatikusan el fogja végezni a frissítést, amíg készenlétben, vagy lejátszás nélkül várakozik. Ha automatikus frissítést állított be, a készüléke négyóránként ellenőrzi a lehetőségeket. Természetesen manuális frissítésre is van módja. A frissítés vége után javasoljuk, hogy a hátlap kapcsolóval kapcsolja ki, majd rövid (1-2 perc) várakozás után kapcsolja be újra a készülékét. Ha nincs rajta hálózati kapcsoló, húzza ki a fali aljzatból, majd rövid várakozás után ismét csatlakoztassa a hálózati kábelt a fali aljzathoz.

A frissítés után a Prisma verzió száma 1.36-ról 1.44-re változik

Az Android frissítés verzió száma 1.3.8.34

Az új iOS verzió száma 1.3.6(2