Megújult a T+A E szériája

A német gyártó eredetileg 2007-ben bemutatkozott E szériáját nemrégiben teljesen felfrissítették és modernizálták, hogy a készülékek minden szempontból naprakész minőséggel és szolgáltatásokkal rendelkezzenek.

T-und-A-PA-1000-E-Integrated-Amplifier-4

A három készülékből álló új E sorozat nem csupán egy tessék-lássék ráncfelvarráson esett át, hogy úgy tűnjön, mintha csináltak volna valamit, hanem a gyártó által közölt információk szerint az alapoktól kezdve teljesen áttervezték őket, ráadásként pedig több fontos technológiai megoldást egyenesen a high-end R sorozat modelljeitől örököltek meg.

T+A_PA1000E-Sztereó-integrált-erősítő-front

A PA 1000 E sztereó integrált erősítő csatornánként 140 W folyamatos teljesítménnyel rendelkezik 8 Ohmos terhelésen és kivételesen alacsony 0,004 % THD mellett. Az XLR és RCA bemenetekkel egyaránt felszerelt készülék a line bemenetei mellett opcionális MM/MC phono kártyával is bővíthető, ha valaki analóg lemezjátszót is szeretne hallgatni vele.

T-A_MP1000E_DAC-Network-client-front

A sorozat következő tagja az MP 1000 E típus, amely valóban sokoldalú modellként a Bluetooth kapcsolattól a CD lejátszáson át egészen a különféle online kliensekig mindenféle téren biztosítja a különféle zenék megszólaltatásának lehetőségét. A hozzá készült applikáció alapú vezérlés kényelmes és átlátható kezelhetőséget eredményez, az R sorozatból származó DA konvertere révén pedig a DSD fájlokat is fogadja.

ta_r1000e

A 2×115 W teljesítményű R 1000 E rádióerősítő tudományait és szolgáltatásait tekintve a CD lejátszást leszámítva nagyjából a másik kettő készüléket ötvözi magában, így egy meglehetősen kompakt és sokoldalú modellt tisztelhetünk benne applikáció alapú vezérléssel, valamint gazdag analóg és digitális csatlakozási lehetőségekkel.

Forrás:[www.hifipiac.hu]

Specifikáció: