McIntosh MA9000 integrált erősítő bemutató

A teljesítményben és méretben is jelenlegi legnagyobb McIntosh integrált erősítő készülék csatornánként 300W-ra képes. Egyesíti magában a cég erősítő-gyártásban szerzett minden tapasztalatát.

McIntosh_MA9000_erosito_Front_Top_

Az MA9000 élethosszig elegendő csatlakozást kínál. 10 analóg bemenetéhez 2 szimmetrikus, 6 aszimmetrikus forrás, valamint egy MM és egy MC lemezjátszó csatlakoztatható. Mindkét vinyl bemeneten többféle beállítást választhatunk a lejátszás optimalizálásához. 2 koaxiális, 2 optikai, egy USB, és egy MCT (MCT450 SACD/CD Transport) dedikált digitális bemenet áll rendelkezésére. A DA1 digitális modul napjaink aktuális High-End igényeihez igazodva 8 csatornás 32 bites DAC egységet alkalmaz Quad-Balanced topográfiával. A koaxiális, és optikai bemeneteken 24 bit 192 kHz-ig, míg az USB bemeneteken 32 bit 384 kHz-ig támogatja a PCM formátumokat a dekóder. A DSD 256, és DXD384 kHz nagy felbontású jeleket is hallgathatunk. Minden bemenet neve és konfigurációs beállítása tetszés szerint módosítható. Minden bemenethez külön hozzárendelhetők a beállítások, amelyeket átkapcsoláskor automatikusan alkalmazni fog az erősítő.

McIntosh_MA9000_Back

Az MA9000 a legújabb McIntosh logo-t mintázó hűtőbordával van építve, amely magas minőségű ötvözetének köszönhetően kiváló hűtés-hatékonyságot biztosít. A felülről látható MC betűk a minőség érzetét fokozzák. A legújabb fejlesztésű végfok tranzisztorok szükségtelenné teszik a bemelegedés időt, a bekapcsolás pillanatában már tökéletes hangzásélményt biztosítanak.
Az új nagy teljesítményű mikroprocesszor jelentősen felgyorsította a rendszer vezérlését. A legújabb fejlesztésű audio fokozatok az MA9000 hangját a legjobbak közé emelték. 300 Watt kimeneti teljesítményével az erősítő bármilyen hektikus impedancia-menetű hangsugárzó meghajtására képes. A McIntosh Autoformer pedig garantálja, hogy ez a 300 Watt teljesítmény rendelkezésére álljon 8, 4, de akár 2 ohmos hangfal impedancia esetén is.

McIntosh_MA9000_Angle_Left_high_background

Egyéb McIntosh általános technológiák, amik be vannak építve a készülékbe:

Power Guard rendszer, amely folyamatosan monitorozza a hangzás zavartalanságát és fénysebességgel képes beavatkozni, vagy megvédeni a hangsugárzónkat ha torzítást, vagy vágást érzékel. A Sentry Monitor rendszer a szokásos üvegbiztosítékok nélkül képes megóvni az elektronikát a túlterheléstől, vagy akár a rövidzárlattól is. Mikor a megfelelő kimeneti kondíciók helyreállnak, a védelem automatikusan visszakapcsol.

A Home Theatre Pass Thru funkció lehetővé teszi azt, hogy egyszerűen integrálni lehessen a készüléket a házimozi rendszerébe.

A High Drive fejhallgató erősítő Headphone Crossfeed Director (HXD) új dimenzióba emeli az egyéni zenehallgatás élményét. Diszkrét, nyolcsávos, manuális, analóg hangszín-szabályzással állíthatjuk be a megfelelő hangzást.

A Power Control bekapcsolás-vezérlő a megfelelő kimeneteken keresztül másik készüléket is képes vezérelni. A szabadalmaztatott Solid Cinch aranyozott hangszóró kimenetek a villás, banán, de akár a direkt kábel csatlakozást is támogatják.

Forrás:[www.hangzasvilag.hu]

Specifikáció: McIntosh MA9000 Integrált Sztereó Erősítő