McIntosh D150 DSD Digitális sztereó előerősítő és DAC

A D150 digitális sztereó előerősítő kiterjeszti a McIntosh rendszerek alkalmazási területét a legújabb DSD, és DXD formátumok lejátszási lehetőségével. Az USB bemenetén 32bit 384 kHz jelekig mindent fogad. Támogatja a DSD64, DSD128, DXD352,8, és a DXD384 kHz formátumokat. Két koaxiális, és két optikai bemenetén 24bit 192 kHz jeleket képes fogadni. Ennél egyszerűbb módon nem teheti naprakésszé a rendszerét.

Az aszimmetrikus, és szimmetrikus kimenetek mindegyike lehet fix, vagy szabályzott, ez rendkívüli rugalmasságot eredményez az installáció során. Akár a végerősítőhöz is csatlakoztatható direkt módon, és digitális forrással egészítheti ki a rendszerét. A fejhallgató kimenet egyéni zenehallgatás lehetőséggel fokozza a rendszere képességeit.

A D150 ugyanazt a DAC egységet alkalmazza, mint a D100. 8-csatornás 32 bites, 500 kHz-es digitál analóg átalakítás móddal, extrém alacsony torzítással. A 8 csatornás DAC sztereó Quad Balanced üzemmódban üzemel. Minden hangerősségen extrém pontosságot, és könnyedséget garantál. Az 1/8 inches mini jack adat csatlakozó bemenetére McIntosh előerősítőt, vagy AV Control Centert csatlakoztathat. Megjelenésében is illeszkedik a McIntosh hagyományokhoz. A gombok stílusa, és a kézzel festett fekete üveg front panel harmonikusan egybe fog olvadni a többi McIntosh rendszer elemmel.