Kábel választék

Szalonunk híre villámgyorsan terjedt el a hifi, audiofil és High-End rajongók körében. A temérdek elektronika és hangsugárzó folyamatosan, örvendetesen tágítja vásárlóink körét, minden új vásárlónk jó hatással van a megelégedettségi indexünkre.

Bemutatótermeinkben a forgalmazott készülékek és hangsugárzók széles kábelválasztékkal kerülnek bemutatásra.

A kábelek. Az élethű zenei élmény megvalósításának nélkülözhetetlen része a kiváló kábelek használata. A megfelelő kábelezés kulcsa a dinamikának, a harmóniák felépítésének és a zene részleteinek az egész rendszerben. Az elmúlt években sok kábel közül választottuk ki azokat amikkel szívesen foglalkozunk. Kiterjedt a választás több cég gyártmánypalettájára és néhány egyedi minőségű kábelére is. Csak olyan gyártócégek termékeivel foglalkozunk amelyek gyártmányaiban minőségi alapanyagok járulnak a fejlesztések és egyedi technológiák mellé.

A Vertere, Van den Hul, Nordost, Supra, Isotek, Audioquest, Furutech, gyártók kábelei általunk történt kipróbálása, hosszú tesztelése kialakította azt a választékot amit különböző hangsugárzó és készülék-kombinációk használatához ajánlunk. Az egyes kábel-modellek hangzásra gyakorolt hatását különböző, nagy értékű berendezés-láncolaton és hangsugárzón lehet kipróbálni bemutatótermeinkben.

Készleten tartjuk a Vertere cég teljes kábel választékát. A méltán világhírű holland Van den Hul cég kábelei közül húszféle termék folyamatosan megtalálható kínálatunkban a tesztpéldányokkal együtt. A Nordost, az Audioquest, és a Furutech cégek kábeleit kívánság szerint, megrendelésre árusítjuk üzletünkben.