Elac SUB3030 2020 legjobb aktív mélysugárzója

Elac SUB3030 2020 legjobb aktív mélysugárzója

Minél alacsonyabbra megy, annál jobb.

Az amerikai The Master Switch on-line audió-magazin honlapján többnyire a megfizethető készülékek összehasonlítását olvashatja az érdeklődő. Jó támpont mindenki számára, aki készülék választás előtt áll. A listát folyamatosan frissítik, az aktuális eredmények és bemutatók alapján. A szóban forgó Elac Debut 2.0 SUB3030 már a tavalyi év második harmadában, karácsony előtt elfoglalta az első helyet a rangsorban, de semmiképpen nem akartuk túl hamar „elkiabálni” a dolgot, ezért vártunk. Akkor még 2019 legjobb aktív mélysugárzójának minősítették, ami nem csekély eredmény figyelembe véve, hogy jó ELAC szokás szerint kétszeres árú termékeket is maga mögé utasított.

A honlap rövid értékelésének záró mondata a leginkább kifejező. „Ha a házimozi rendszerének egy kis lökést szeretne adni, valahol itt kellene kezdenie.” Bár „nem való azoknak, akik a hangerősséget tekintik a legfőbb szempontnak, az ár-érték aránya miatt egyszerűen nem lehet a második helyezett.”

Mit tehetnénk mi ehhez hozzá, mint a termék magyarországi importőre? Elsőként a teljesség igénye nélkül a lista tíz további helyezettjét:  Aki a teljes listára kíváncsi, a https://www.themasterswitch.com/best-subwoofers honlapon megtekintheti. Az árak az amerikai piac aktuális összegei, tartalmazzák az ÁFA összegét amely államonként változó 5-10%. (Náluk ez nevetséges érték is lehet, ellentétben hazánkkal ahol fix 27%.)

Amennyiben sikerült felkeltenünk a figyelmét, második hozzáfűzni valónk honlapunkon a termék linkjén található: ELAC Debut 2.0 SUB3030 Aktív Mélyláda

Nagyon reméljük, hogy az Elac Debut 2.0 SUB3030 még hosszan őrzi a vezető pozícióját. Ha szeretné meghallgatni, kérjen időpontot egy meghallgatásra e-mailben, vagy telefonon!

Várjuk szeretettel!