Elac Discovery DS-S101-G zeneszerver

Az Elac Discovery DS–101-G zeneszerver megoldotta a számítógépes audio egyik legnagyobb problémáját, a számítógép kizárását a hangrendszerből. Az új Discovery zene szerver a leginnovatívabb zenei lejátszó szoftverrel működik anélkül, hogy egy laptop vagy asztali számítógép kellene hozzá.

Lenyűgözően csinos elegáns kivitelezésű készülék. A készülékház tökéletesen kialakított, nincs látható csavar vagy bármi, ami a látvány kellemességét korlátozná. Úgy tervezték, hogy egyszerű legyen a beállítása és a használata minden komputer-technikával nem megáldott zeneszerető hifi-barát részére.

Eddig, amikor egy zenei albumot kiválasztottunk, nem volt egyvégtében lehetőség arra, hogy információkat olvassunk a zenehallgatás mellé. Ahhoz, hogy olvasnivalóhoz (előadó életrajza, a megjelenés körülményei, értékelések stb.) jussunk fel kellett lapozni a Facebook és a Wikipedia oldalain elérhető tartalmakat. A Discovery mindenfajta zenei fájlt lejátszik mp3-tól DSD formátumig.

Az alkalmazott szoftver erőteljes a metaadatok tekintetében. A Discovery DS–101-ben lévő 8 GB-os flash-tároló egyszerre ezer album metaadatait képes elénk tárni és gyors hozzáférést biztosít az összes információhoz. A kis kezelő-felület kizárja azokat a problémákat amiket a számítógép és a hangrendszer teremt.

Az Elac Discovery DS–101-G zeneszerver meghallgatható és megvásárolható bemutatótermünkben.

Specifikáció