A Sonus faber tudásának legjava, az Aida is látható lesz az Audio & Vision SHOW 2013-on

A Sonus faber tudásának legjava.

Nem mindennapi lehetőség vár az Audio & Vision SHOW látogatóira, hiszen egész Európában alig néhány kiállításra vihető pár létezik ebből a típusból! A különleges hangfalak az Audiophyl Kft. megrendelésre készültek el, több mint egy hónapos aprólékos munkával a Sonus faber arcugnanoi gyárában.

Sonus faber Aida high-end hangfal

Az Aida a gyártó zászlóshajójának is tekinthető "The Sonus faber" nevű hangfal fejlesztése közben fogant meg. Az csúcsmodellel végzett kutató és fejlesztő munka eredményei, a gyár mérnökeinek alkotó szenvedélyével párosulva, egy igazi műalkotás megszületéséhez vezettek. Órákat, sőt akár napokat is szánhatnánk a hangfal belsejében rejlő technológia és különleges hangoló módszerek bemutatására. Dicsérhetnénk hosszasan a gyönyörű formát és finom kidolgozottságot, de élve az Audiophyl Kft. teremtette lehetőséggel, inkább azt javasoljuk, hogy aki teheti, jöjjön el és ismerkedjen meg az Aida-val!

Az Aida mellett a kiállításon megtekinthető lesz a Stradivari, a Guarneri evolution és az Amati futura is!

Sonus faber Guarneri evolution high-end állványos hangfal

Az olasz gyártó kínálata természetesen nem lehet teljes az EISA díjas Venere 2.5, illetve a család többi eleme nélkül. Ezeken kívül jelen lesz még a Cremona M és a Sonus faber legkisebb sorozata, a Toy hangfalcsalád. Ez utóbbit már csak azért is érdemes megnézni, mert belépő szintűként emlegetett hangfalaknál ritkán láthatunk hasonló anyaghasználatot és kidolgozottságot.

Sonus faber Venere 2.5 hangfal

Sonus faber Aida, Budapesten első alkalommal, november 16-án és 17-én, a WestEnd Hiltonban, az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon lesz látható és hallható!

Sonus faber Aida high-end hangfal

Forrás:[www-av-online.hu]