A Primare Münchenben bemutatott újdonságai

I25 Prisma

Új taggal bővült az UFPD 2 család

Az I35 mellé hamarosan kistestvér érkezése várható. Az I25 integrált erősítő igazi média központtá fejleszthető, amely analóg és digitális források széles skáláját kezeli vezetékes és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Streaming és tárolt formátumok lejátszásával egészítheti ki a Prisma modul a végerősítő rész díjnyertes hangját.

100 W 8 ohmon tökéletesen lineáris teljes sávú átvitel mellett, a zene természetes bemutatás módja jóval az általános igények feletti hangminőséget garantál. Minden zenei formátumba új életet lehel az új fejlesztésű teljes funkciós DAC.

A készülék háromféle felszereltséggel rendelhető:

  • I25 erősítő DAC és Prisma modul nélkül 2500 Euro
  • I25 DAC modullal 3100 Euro
  • I25 Prisma és DAC modullal 3500 Euro

Tervezett szállítás időpont: Augusztus vége után

A készülék utólag is fejleszthető attól függően, hogy milyen rendszert kíván építeni. Fontos tudnivaló, hogy a Prisma modul csak a DAC fejlesztés után építhető be.

Mivel egy rendszerbe egy Prisma elegendő, a beépítés lehetőségét akár a Primare CD35 CD lejátszó esetében is választhatja. Rendszer tervezéshez a DD35 is szóba jöhet, mint dedikált futómű.

SC15 Prisma

Az SC15 Prisma egy teljes funkciós előerősítő és hálózat lejátszó, WiSA vezeték nélküli hangszóró csatlakozás támogatással. A Prisma vezérlés és csatlakozás lehetőségeivel kiegészített kiváló minőségű DAC háromnegyed méretű házban kapott helyet. A hagyományos Primare minőség és elegancia kompakt méretben bármely szobában elhelyezhető. Az SC15 Prisma nem csak a Primare hagyományok nyomdokába lép, de új szintre emeli azokat. Fix és szabályozott kimenetek többféle csatlakozási lehetőséget biztosítanak. A készülék direkt módon képes meghajtani aktív hangfalakat a szabályzott kimenetein keresztül, vagy a fix kimeneteit alkalmazva nagyobb rendszer műsorforrása lehet. Tárolt és streaming digitális hanganyagokat is kényelmesen lejátszhat vele a Prisma modul használatával.

Tervezett fogyasztói ára 1500 Euro

CD15 Prisma

Egy készülékbe integrálja a digitális lejátszás minden lehetőségét. A beépített CD lejátszótól kezdve a tárolt és streaming fájlokig mindent hallgathat. Nem csak folytatja a Primare hagyományokat, de új dimenzióba helyezi azokat. Az új fejlesztésű DAC a hangminőségről, a Prisma vezérlés pedig a kényelmes használatról gondoskodik. Virtuálisan a lakás bármely szobájában elhelyezhető, mert a háromnegyedes méretezése a kompakt rendszerekhez igazodik. Fix és szabályozható kimeneteket kínál. A szabályzott kimenetekhez direkt módon aktív hangfalakat is csatlakoztathat, így nincs szüksége erősítőre. A fix kimenetein keresztül pedig nagyobb rendszer műsorforrása lehet, amelyen keresztül minden digitális zenehallgatás mód megoldott.

Tervezett fogyasztói ára 1750 Euro

Tervezett szállítás időpont: Június vége után

DD15

A DD15 egy dedikált CD transport, amely nem tartalmaz digitál analóg konvertert. Az új háromnegyedes méretezésű Primare sorozat bármelyik készülékéhez csatlakoztatható amelyben van beépített DAC. Ilyenek például az I15 Prisma, és az SC15 Prisma.

Tervezett fogyasztói ára: 1250 Euro

Tervezett szállítás időpont: Június vége után

DD35

A DD35 egy dedikált CD transport, amely nem tartalmaz digitál analóg konvertert. Az új teljes méretezésű Primare sorozat bármelyik készülékéhez csatlakoztatható amelyben van beépített DAC. Ilyenek például az I25 DAC, I25 Prisma, I35 Prisma, PRE35 DAC, PRE35 Prisma.

Tervezett fogyasztói ára: 1900 Euro

Tervezett szállítás időpont: Május vége után

A Primare Prisma moduláris rendszere

Az I35 Prisma látható a képen.

A moduláris felépítés nagy előnye, hogy a fejlesztést később is el lehet végezni. A Primare Prisma modullal fejleszthető sorozatának készülékei az I25, I35, integrált erősítők, a PRE35 előerősítő és CD35 CD lejátszó.

A Prisma modul csak a DAC modullal együtt építhető be. A DAC modul a Prisma modul nélkül is beépíthető opció.

Az I15 Prisma olyan integrált erősítő, amelybe a DAC és a Prisma funkciók gyárilag bele vannak építve