Primare AIR alkalmazás

A Primare AIR alkalmazással feltehetjük a pontot a Primare készülékek streaming funkcióira, hogy tökéletes minőségben élvezhessük napjaink online digitális zenei kínálatát.

A Primare AIR alkalmazás a TuneIn rádió, a Deezer, és a Tidal streaming szervizek zenei kínálatának kényelmes használatát teszi lehetővé a hálózati kapcsolatra képes Primare készülékeken. A Primare AIR alkalmazással az NP30 hálózati lejátszó, de az MM30 média modulon keresztül akár az I32 integrált erősítő, a PRE32 előerősítő, vagy a PRE60 referencia előerősítő továbbfejleszthető.

Az iOS, és Android mobil telefonokra is ingyenesen letölthető az App Store, vagy Google Play áruházakból, csak egy regisztráció szükséges a kiválasztott zenei streaming szervizhez, és élvezheti a Primare nagy felbontású természetes hangzását.

Különleges ajánlat új Tidal előfizetők számára:

Töltse le a Primare AIR alkalmazást az App Store, vagy Google Play áruházakból!

Küldje el e-mailben a nevét, és a Primare készülékének típusát, valamint gyártási számát az info@primare.net címre (PRE60, NP30, I32/MM30, PRE32/MM30)!

A Primare válasz üzenetben különleges kódot küld Önnek, amely három hónapos ingyenes Tidal használatot tesz lehetővé.

Fontos tudnivaló:

A különleges ajánlat CSAK új Tidal előfizetők számára elérhető.

A Tidal egy globális streaming szerviz, amely már 50 országból elérhető. Több mint 40 millió dal, és közel 130.000 videó közül válogathat. A szerviz CD hangminőséget, magas képminőségű videókat tartalmaz szakértők tapasztalatai, valamint egyedi tapasztalatok alapján összeállított sorrendben, és tartalommal. Bővebb információt a www.tidal.com oldalon