Megérkeztek bemutatótermünkbe a Sonus Faber – Chameleon Tower hangsugárzói!

Ez a kaméleon nem tud elrejtőzni a szobában. Színeit ugyan tudja változtatni, de nemcsak ez hat a meglepetés erejével. Ez a Chameleon a szobában kitűnő hangzást produkál. A Sonus Faber művészi vonalának legújabb és tegyük hozzá legmodernebb kivitelű hangsugárzói szinte minden, a gyártóra jellemző küllemi jegyet felvonultatnak.

A Chameleon megőrzi kézművesipari minőségét, burkolatának java része valódi bőr, az oldalain lévő keretekben cserélhető a színes oldallapok. A letisztult, mégsem hűvös kivitel abszolút modern, a gyártásminőség, a kidolgozás és a színösszeállítás folytán mégis elegáns. A gyártás minden részlete, minőségi alapanyagok felhasználásával, Olaszországban a saját gyárban folyik. Az egyes alapanyagok és részegységek – amelyek más európai beszállítóktól származnak – a Sonus Faber mérnökeinek saját tervei szerint készített modellek és a gyárba félkész állapotba kerülnek leszállításra. A gyártó így harcol az esetleges másolások ellen.

Komplett rendszer alakítható ki a front, center és az állványos hátsó hangsugárzókból. A hangszórókészletek az egyes modellekben azonosak. A magas-hangszóró 29 mm-es átmérőjű dómsugárzó. A mély és mély-közép hangszórók membránja polipropilénből készültek, 150 és 180 mm átmérőjűek.

Mindenképpen ajánlunk egy meghallgatást, mielőtt a színeket kiválasztja!