Hova lehet tenni? A Vertere új kábelszériát mutatott be VeRum néven

Hova lehet tenni? A Vertere új kábelszériát mutatott be VeRum néven

A Vertere Acoustics 2021 december 14.-én VeRum néven az új kábel szériát mutatott be. A gyártó hierarchiájában a zászlóshajó Pulse HandBuild (HB) és a RedLine közé sorolható. Tervezésekor cél volt, hogy a Pulse HB teljesítményét közelítse, de az ár kedvezőbb maradjon. A Pulse HB kábelek építése rendkívül munkaigényes, emiatt természetesen drága az előállításuk, és a várakozási idő is hosszú. A VeRum kábelek bevállalható áron nyújtják a RedLine szériát meghaladó minőséget. A projekt a cégen belül HB Light néven futott.

A VeRum sorozat RCA  és XLR  összekötő kábeleket, valamint VeRum Solo néven hangkar összekötő kábeleket kínál többféle választható opcióval. Az ár a választott opciótól függően 2000-3198 Font között változik a szabványos hosszúság esetén.

A kábelek szabványos hossza 1,15 m, és 0,5 m léptékkel módosítva egyedi igény szerint rendelhetők. Annak ellenére, hogy a várakozási idő jelentősen lerövidült, január közepe-vége előtt nem várható az első szállítmány beérkezése, mivel hatalmas a nemzetközi érdeklődés iránta. Természetesen mindent megpróbálunk, hogy a lehető leghamarabb meghallgathatók legyenek a budapesti Szalonunkban.

Műszaki adatok: