Bővíti DAC kínálatát a Wadia

A nagy játékos érkezik, Wadia DAC 321!

A high-end kategóriás sztereó elektronikákra specializálódott Wadia nemrégiben új terméket, egy digitális-analóg konvertert tett közzé. A gyártó által "dekódoló számítógépnek" titulált, 321 elnevezésű készüléket a kompromisszummentességre törekvő felhasználók valószínűleg már most tűkön ülve várják.

Wadia 321 DAC

A Wadia 321 lényégében ugyanazt a szerepet tölti be, mint a legtöbb hagyományos D/A konverter: digitális kábelen rákötött forráseszközeinket (CD, DVD, BD, számítógép stb.) sokkal jobb hangminőségben fogjuk hallani, miután azoknak jele a felsőkategóriás alkatrészekből megépített áramkörön és a 192 kHz/24 bit mintavételezésű processzoron átfolyik. A rendkívül tiszta és precíz hangzásban szerepet játszik, hogy a készülék teljes harmonikus torzítását rendkívül alacsonyra (0,0015%) tudták zsugorítani emellett a 110 dB jel/zaj viszony is garantálja, hogy a zenei részletek hatalmas dinamikával rezgessék szobánk légterét. High-end fejhallgatósoknak további hab a tortán, hogy a Wadia 321 fejhallgató kimenettel is rendelkezik, 20-tól 600 ohmig elvileg bármilyen fülest gond nélkül "megtáncoltat".

Wadia 321 DAC hátlap

Csatlakozók tekintetében sem kell szégyenkeznie a Wadia 321-nek. Ugyan nincsen bőségzavarunk a hátlap láttán, de az otthonunkban fellelhető valamennyi készülékeket így is jó eséllyel kiszolgálhatjuk: a számítógépes zenehallgatók számára kulcsfontosságú USB-B aljzat természetesen adott, emellett két koaxiális, és két optikai SPDIF aljzat áll rendelkezésünkre. A vonalszintű kimenet számára külön sztereó RCA vagy XLR aljatokat építettek az alumíniumházas szépség hátára. A letisztult külsővel és üvegtetővel felvértezett Wadia 321 idén Magyarországon is kapható lesz, pontos érkezéséről és fogyasztói áráról még nincsen információnk. Egy-két külföldi internetes oldal szerint, feltehetőleg 3000 dollár körüli összeget kérnek majd a kis "számítógépért".

Forrás:[ www.av-online.hu ]