Beyerdynamic fejhallgatók az Audiophile-szalon választékában

Az 1924-ben alapított „Elektrotechnische Fabrik Eugen Beyer” cég világhírnevét az állandó fejlesztés és a kiváló minőség már-már a fizika határai súroló módon történő megvalósítása fémjelzi. A történet berlinben kezdődött amikor Eugen Beyer úgy döntött, hogy hangsugárzókat készít az akkor terjedni látszó mozik, a „hangosfilm” részére.

Mérföldkő a cég életében az 1937-es esztendő, amikor is sorozatgyártásba került az eső dinamikus fejhallgató a DT48 típus. A cég ezzel alapozta meg, hogy a világon az egyik vezető gyártó és fejlesztő legyen a fejhallgató-, mikrofon- és konferencia-technika terén. Eugen Beyer örökösei kötelességüknek érzik a cég hagyományainak ápolását, megőrizni az úttörő alapító által létrehozott értékeket.

A Beyerdynamic termékek teljes választékát az innovációra és a technológia folyamatos fejlesztésére való törekvés jellemzi. „Made in Germany” hirdeti a felirat, a jellemző német minőség ígéretét beváltva. Mintegy 180 magasan képzett munkatárs, mérnökökkel és tervezőkkel az élen Németországban főleg kézi munkával gyártják a termékeket. Minden termékük tartalmazza az igazi szenvedélyt és az elkötelezettséget a kiváló hangzás felé. Ma a Beyerdynamic név egyet jelent a teljeskörű szakmai tudással.

Az Audiophil Szalon bemutatja a 90. éves, jubileumi fejhallgató-választék elemeit, amely modellek nem csak az idáig összegyűlt tapasztalatot, de az érzelmi töltetet is reprezentálják. Erről személyesen meggyőződhetnek vendégeink, leendő vásárlóink bemutatótermünkben.