Ez tetszeni fog! RoseOS 4.5 frissítés

Aki regisztrált, az megkapta az értesítést, aki nem regisztrált, annak a Rose készüléke jelzi a frissítés lehetőséget. Nem érdemes ellenkezni, egyrészt azért, mert egy-két perc, és jópofa funkció kerül bele a masinájába. A különböző szenei szolgáltatók szerverein létrehozott kedvenc és mentett lejátszási listákat szinkronizálhatja a frissítés után. Ezt követően bármely eszközén módosítja, ismételt szinkronizáció után mindkettőn rendelkezésére áll majd.

Aki szerverré fejlesztette a Rose masináját SSD beépítésével, az mostantól egyszerűbben másolhat, vagy helyezhet át fájlokat a File Manager használatával. USB-ről SSD-re, vagy fordítva működhet a dolog még úgy is, hogy közben a RoseTube kínálatát élvezi a másolás közben. Aktuálisan még csak a másolás (COPY) funkció használható, de később szerkesztési műveletek, mint átnevezés, törlés, áthelyezés, és új könyvtár létrehozása is bele fog költözni a funkció művelet kínálatába.

Egyéb frissítés az új operációs rendszerben az SMB2, ami a hálózati lejátszás funkció korábbi SMB1 biztonsági problémáit fogja megoldani.

Szóval hajrá, induljon a frissítés a RoseOS 4.5-re, tetszeni fog!