Audio Research I/50 erősítő hangfal párosítások KJ West One

I50 Kjwestone bemutato kezdokep

Bevezető, avagy a fordító előszava

A KJ West One hozzánk hasonlóan egy fizikális Hi-Fi szaküzlet, ami Londonban a New Cavendish Street 26 szám alatt található. Szintén sokféle márkanév található a kínálatukban. Ők rendszeresen saját teszteket jelenítenek meg a weboldalukon, amiben javaslatokat tesznek az eszközök párosítására. Mi saját hangzás teszteket soha nem jelenítünk meg, mert nem tartjuk etikusnak. Ami miatt úgy döntöttünk, hogy lefordítjuk, és közkinccsé tesszük az írásukat az, hogy szó nincs benne hangzás ajnározásról, csak általános jól használható információkat közölnek a tapasztalataikról. Ilyen módon Ön is fogalmat alkothat arról, mivel foglalkozunk mi is akkor, amikor senki nem lát minket. Naná, hogy sokféle párosítást kipróbálunk, mert tudnunk kell, hogy mit és mivel érdemes ajánlani a látogatóinknak.

Nem csonkítottunk semmit az íráson, több olyan márkanév hangfala is szerepel benne, ami nincs az Audiophyl kínálatában, de ez így fair, és hiteles!

Tesztmenet:

Egy jó hangú rendszer kulcsa a szinergia a komponensek között. Az erősítő és a hangfal megfelelő párosítása alapvető módon határozza meg a hallgatási élményt.

Nemrég kaptuk meg az Audio Research I/50 elektroncsöves integrált erősítőt. A gyártó a honlapján 50 wattnyi erősítést ígér csatornánként, nagy terhelhetőségű tápellátással, ami véleményük szerint a nehezen meghajtható hangfalakhoz is alkalmazhatóvá teszi. Mi mindent elhiszünk, de specialistaként az a dolgunk, hogy kipróbáljunk minden berendezésünket. Sokféle hangfalat csatlakoztattunk az I/50-hez a demó szobánkban, és ezúton számolunk be a kedvenc összeállításainkról.

I50 Kjwestone bemutato Olympica Nova

Sonus faber Olympica Nova II

Egyike a legnépszerűbb hangfalainknak. 8.950 fontos ára miatt természetes választás lehet az I/50 mellé.

Úgy véljük, az egy kiváló párosítás. Az I/50 megfelelő mélységet adott neki. A legjellemzőbb a melegség, a textúra és a nagyszerű dinamika a bemutatóban. Itt volt a leginkább meggyőző a színpad szélesség ábrázolás, és a hangszerek szétválasztása.

I50 Kjwestone bemutato harbeth

Harbeth C7ES-3 XD

A Harbet hangfal kínálatából ez passzolt legjobban hozzá. Nagyon tiszta hang, szép természetes közép tartománnyal. A húrosok és az ének valósághű. A csövek egy kis mélytöbbletet adtak a bemutatóhoz. A basszus jó, a magasak szépek. A Harbet hangfalat Ton Trager állványokon hallgattuk, ami jót tett a hangjuknak.

I50 Kjwestone bemutato serblin

Franco Serblin Accordo, és Essence

A térábrázolás kiváló, a hangzás kellemesen meleg. A hang tiszta, és részlet gazdag. Összességében nagyon muzikális. Véleményünk szerint az álló Essence jobb párosítás volt az erősítőhöz, mint az állványos Accordo.

I50 Kjwestone bemutato wilson

Wilson Audio Tunetot

Sokat kaptunk a Wilson hangból még ebben a méretből is. Feszes basszus, nagyon természetes hang gazdag részletekkel. Igazán élvezetes, ha egész éjszaka akar zenét hallgatni. Szerintünk ez a párosítás kiváló kiindulási pont, és ha később az erősítőt nagyobbra akarja cserélni, a hangfal maradhat.

I50 Kjwestone bemutato piega

Piega Premium 701

Nagyon tiszta hang. Édes, és nehezen verhető folk, vagy énekes jazz felvételek esetén. A ribbon magasak valósághű hangja mellé az I/50 csöves melegséget adott. Jó párosítás egymáshoz illő árakkal.

Mindent összevetve meg tudjuk erősíteni az Audio Research állítását, hogy az I/50 képes a nehezebben hajtható hangfalakkal is boldogulni. Meggyőző erővel uralta a nagyobb méretű hangfalakat. Ez egy komoly erősítő, ami sokféle hangfallal párosítva tud élvezetes hangú rendszert alkotni

Forrás: KJ West One

2022 július 22

Képek: KJ West One

Műszaki adatok: Audio Research I/50

Fordító utószava

A fenti cikk még az előtt jelent meg, hogy hozzánk megérkezett volna az első Audio Research I/50 szállítmány, gondoltuk figyelem felkeltésnek jó lehet. Azért nálunk is meg lehet majd hallgatni négy hangfal gyártó dobozaival, ami tovább pontosíthatja az integrált erősítőről alkotott képet. Első körben a full analóg modell, és az MM Phono modullal fejlesztett verzió érkezik/érkezett (attól függően, mikor olvassa a bemutatót). A DAC modulra még várni kell, ám az utólagos fejlesztés is lehet. Biztosak vagyunk abban, hogy jó alap, amire felépítheti a rendszerét. Foglaljon időpontot a meghallgatásra az elérhetőségeinken.