[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Audiophile Szalon – Szolgáltatások
Mindent a tökéletes hangzásért

Az Audiophile Szalon úgy alakította ki szolgáltatási palettáját, hogy minden ügyfél számára optimális megoldást tudjon nyújtani és az egyedi ügyféligényeket minden esetben gyorsan, szakszerűen tudja kiszolgálni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]A puding próbája az evés

Az első és legfontosabb talán az az információ, miszerint az Audiophile Szalonban minden termék megfogható, kipróbálható, meghallgatható.

Bár ennek a ténynek magától értetődőnek kellene lennie, mégis azt vesszük észre, hogy sok esetben nem biztos, hogy a tisztelt Vásárló meg tudja hallgatni, ki tudja próbálni az adott hangtechnikai eszközt, nem beszélve az esetleges katalógusból történő értékesítésről.

Bemutatótermünkben lehetőségük nyílik Ügyfeleinknek arra, hogy valós képet kapjanak a megvásárolni kívánt eszközökről, elkerülve egy esetleges hibás döntést, nem optimális választást.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Szakszerű segítség meglévő eszközökhöz

Szintén egyedi megoldásként kínáljuk és állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére azokban az esetekben, amikor már meglévő hangfal szetthez kívánnak erősítőt vásárolni, vagy fordítva. Ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy az ügyfél hozza be hozzánk a saját eszközét, szakértő kollégáink pedig díjmentesen segítenek megtalálni az ahhoz tökéletesen illő termékeket, több alternatívát kínálva a végső, optimális megoldásra.

reflex[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Helyszíni állapotfelmérés – Menjen biztosra

Exclusive igényként szokott felmerülni a kérés, hogy a már meglévő, vagy az éppen készülő félben lévő ingatlanra specifikusan tegyünk javaslatot a hangtechnikai eszközök vonatkozásában.

Ezekben az esetekben az erre szakosodott kollégánk helyszíni felmérés keretében tudja megfelelő tanácsokkal ellátni azokat az audio barátokat, akiknek igényük van a magas minőségű hangtechnikára. A helyszíni felmérés során speciális eszközökkel bemérésre kerül az adott épület, amely után szintén több alternatívát kínálva tudunk optimális megoldást nyújtani kedves Ügyfeleinknek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Természetesen a fentieken kívül szakértő kollégáink rendelkezésre állnak bármilyen Hifi-vel, Audiophile, vagy High-End rendszerrel, kiegészítőkkel kapcsolatos kérdés esetén.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Termékeinket kérheti kiszállítással, 150ezer forint felett igény esetén cégünk saját gépjárműjével ingyenesen házhoz szállítja az előzőleg meghallgatott kipróbált terméket.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]hivjon[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.